Una dintre problemele prioritare în sănătatea publică este obezitatea. Obiceiurile alimentare nesănătoase, alimentația cu mâncăruri tip fast-food, dulciuri concentrate in zahăr consumate în exces sunt principalii factori care duc la apariția obezității. Printre alte motive se găsesc factorii neuropsihici, modificări ale glandei endocrine, cât și factorii ereditari.

Aspectul principal care trebuie să motiveze oamenii ce suferă de obezitate și kilogramele în plus este sănătatea. Aceste afecțiuni au un efect negativ asupra organismului, pot contribui la apariția unor boli și majorează riscul de mortalitate cardiovasculară.

Din cauza lipsei de timp și a suprasolicitărilor deseori se întâmplă să nu reușim să ne ocupăm de corpul nostru și de sănătatea noastră, dar acestea nu reprezintă scuze și putem opta pentru alternative mai rapide, care aduc rezultatele dorite. Primul lucru pe care trebuie obligatoriu să-l faceți este adoptarea unui regim alimentar echilibrat, ulterior să încercați metodele de mai jos, pentru a înțelege care este cel potrivit.

Detoxifiere

O metodă de slăbit naturală și rapidă este detoxifierea. Acest proces permite eliminarea toxinelor și substanțelor nocive din organism. Dacă detoxifierea este efectuată corect, fără ,,fanatism”, atunci are efecte bune asupra organismului și vă ajută să obțineți rezultatul dorit. Iar, dacă este efectuată incorect, pe baza produselor necalitative, atunci poate fi un proces dăunător pentru organism. 

Există mai multe rețete și produse pentru detoxifiere din care poți alege. Inițial, poți începe prin a urma un regim alimentar bazat pe fructe și legume, sucuri sau ceaiuri. Fibrele sunt acele elemente care ajută la detoxifierea organismului.

Ceaiuri de slăbit

Ceaiurile au efecte benefice asupra metabolismului, sistemului nervos și a sistemului cardiovascular. Acestea ajută eficient în procesul de slăbit, mai ales când vreți rezultate rapide, dar într-un mod cât mai sănătos.

Printre diferitele tipuri de ceaiuri, ceaiul verde este considerat cel mai eficient pentru slăbitul sănătos. Este bogat în substanțe cu efecte antioxidante, care contribuie la arderea grăsimilor și la îmbunătățirea metabolismului. Astfel, pe lângă o alimentație corectă, hidratare și activități fizice, ceaiurile pentru slăbit își vor îndeplini scopul mult mai rapid.

Burtiera de slăbit

O altă modalitate de slăbit rapidă, care poate fi utilizată acasă, sunt centurile de slăbit. Acestea contribuie eficient la eliminarea grăsimii din zona în care este aplicată. Pe lângă faptul că ajută în procesul de slăbire, acestea te ajută să obții o talie și un abdomen bine conturat. La fel ca în cazul de mai sus, acestea îți permit să obții rezultatele dorite doar alături de o alimentație echilibrată și sănătoasă.

Centurile de slăbit pot fi de câteva tipuri: cu încălzire, cu vibrații, cu electrostimulare. 

Cele cu încălzire, generează energie termică locală, astfel este stimulată circulația sanguină, apare transpirația, iar grosimea se topește mai ușor. 

Centura de slăbit cu vibrații stimulează contractarea mușchilor, care are ca rezultat arderea grăsimilor. Iar, modelele cu electrostimulare permit obținerea efectului de tonifiere, poate fi folosit în jurul taliei, pe coapse, gambe sau mâini .

Pastile de slăbit

O soluție eficientă care vine în întâmpinarea persoanelor care suferă de obezitate sau greutate în plus nedorită sunt pastilele pentru slăbit. Chiar dacă acestea ar fi bine să fie administrate cu recomandarea medicului, majoritatea oamenilor preferă să analizeze experiența altor persoane, bazându-se pe recenzii. 

Pastilele pentru slăbit pot fi găsite în toate farmaciile din România. Acestea funcționează pe unul din trei mecanisme: reducerea poftei de mâncare, reducerea absorbției, creșterea arderii grăsimilor. Cele care reduc pofta de mâncare, vă fac să vă simțiți mai plini după o masă, decât de obicei, astfel veți mânca mai puține calorii. Cele care reduc absorbția, în special de nutrienți, reduc absorbția de grăsimi. Cele care cresc arderea grăsimilor ajută la arderea caloriilor.

Source