E adevarat ca trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne cladim increderea de sine pe alte considerente decat cele fizice. Insa in societatea actuala cand punem un mare accent pe imagine, pare imposibil de crezut ca nu suntem afectati de imperfectiune.

Lipsa podoabei capilare este una din marile probleme estetice, atat pentru un barbat, cat si pentru o femeie. Daca din diverse motive, fie ca este vorba de o mostenire genetica, de o boala dobandita parul incepe sa cada in exces si efectul este ireversibil doar un implant de par mai poate fi solutia.

Dr. Felix Hair Implant garanteaza succesul procedurii de implant de par

In cadrul clinicii bucurestene Dr. Felix Hair Implant pot avea loc interventii de tip implanturi de par si nu numai. Pe lista acestei clinici veti gasi de asemenea implantul de sprancene, barba sau mustata. Aici descoperim o echipa medicala bine pregatita, aparatura performanta si o clinica dotata ca la carte, ce tine cont de standardele europene privind nivelul la care sa fie practicate serviciile medicale.

In ceea ce priveste procedura de implant de par ceva diferit face ca rezultatul procedurii sau fie unul garantat. Rata de succes este mare pentru ca nu sunt aceleasi griji pe care le au pacientii cand vine vorba de clasica varianta de operatie. In cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant tehnica utilizata pentru implantul de par este cea denumita pe scurt Q-FUE. Minim invaziva, presupune ca toata munca medicului sa fie manuala – de la obtinerea foliculului de par din zona donatoare, din zona cefei practic si pana la implantare in zona necesara.

Lucrand manual, fie cu fir, medicul specialist se va asigura ca firele de par sunt implantate in unghiul necesar. Astfel, cand parul incepe sa creasca din nou, va arata natural.

Solutii de finanțare propuse si estimare de costuri de la prima vizita

Dr. Felix Hair Implant este clinica in cadrul careia un numar mare de pacienti si-au redobandit podoaba capilara. Atat de multe interventii realizate si cu rezultate foarte bune au consolidat reputatia acestei clinici. Astfel ca aici vin implicit pacienti din strainatate. Se stie ca turismul medical este in floare, multa vreme si romanii plecau peste hotare pentru interventii similare. Acum insa, aceasta clinica bucuresteana a facut ca pana si strainii sa vina in Romania pentru serviciile de aici.

Cei care isi fac o programare aici, la medicul specialist, pot primi o estimare de cost inca de la prima sedinta. In cazul in care ar fi necesar, sunt si solutii de finantare, de plata in rata.

Costul unei interventii de implant de par nu este unul fix. Asta pentru ca zonele fara par pot fi mai extinse sau nu, zona donatoare poate oferi solutia foliculilor de calitate sau nu. In functie de zonele ce trebuie acoperite si nu numai, costul difera, precum si durata interventiei. Insa merita.

Descoperiti in pagina oficiala si ce nume celebre din showbiz au trecut pragul acestei clinici.

Contact:

Sos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, Bucuresti, Romania

[email protected]

Source