Competiția Accelium este un eveniment online anual bazat pe jocuri de gândire în care copiii din întreaga lume sunt provocați să rezolve cât mai multe provocări pentru a câștiga puncte.

Platforma de învățare în care se desfășoară competiția este intuitivă și permite elevilor să progreseze într-un ritm personal.

Turneul va dura 7 zile, timp în care elevii pot naviga liber între jocuri. Competiția este individuală, fiecare copil și va concura cu toți ceilalți participanți din grupa sa de vârstă.

Programul educațional Accelium dezvoltă abilități cognitive, sociale și emoționale de ordin superior folosind jocuri de strategie. Bazat pe o metodologie demonstrată științific și adoptată în peste 40 de țări, procesul unic de învățare îmbină metodele tradiționale cu coachingul personal și ultimele tehnologii de învățare digitală. În ultimii 25 de ani mii de participanți au fost familiarizați cu tehnici de analiză, soluționarea problemelor și luarea deciziilor, folosite de maeștri ai șahului și experți în Teoria jocului, ajutându-i să devină organizați în gândire, mai eficienți și adaptabili. 

Jocurile de gândire pun bazele unei înțelegeri profunde a diverselor abilități și permit copiilor să descopere strategii pentru ei înșiși. Această metodă le va dezvolta curiozitatea, creativitatea și încrederea în sine. Și, ca în cazul oricărui joc, elevilor le este permis să eșueze, să încerce din nou și să se joace până reușesc!

Cui se adresează?

Tuturor copiilor cu vârstele cuprinse între 6 și 15 ani

Înscrierea participanților:

Înscrierea se face pe accelium.com, în secțiunea Olimpiadă.

Calendarul competiției:

Înregistrare: 1 aprilie- 1 iunie 2021

Competiția:  7 iunie- 14 iunie 2021

Anunțarea câștigătorilor: 16 iunie 2021

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați

www.accelium.com

Source