În perioada 18-19 mai 2024, Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru a treia oară, transformând Delta Dunării într-o gazdă a unei experiențe culturale de neuitat. Acest eveniment este susținut de FLAG Delta Dunării, reflectând angajamentul nostru în promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Detalii despre Festival

Subliniind frumusețea și tradițiile Deltei Dunării, această ediție a Festivalului Serbările Scrumbiei promite o serie de activități captivante și spectacole diverse.

Spectacole Culturale

La Festivalul Serbările Scrumbiei, veți avea ocazia să vă bucurați de spectacole ale unor formații deosebite din regiunea Delta Dunării:

  • Diana Amelian și Alexandra Listrat: Interpretări autentice de muzică și cântece locale.
  • Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei”: Dansuri tradiționale și reprezentații artistice.
  • Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23: Dansuri și cântece specifice zonei Deltei.
  • Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina: Ritmuri și dansuri pline de energie.

Diversitatea Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei își propune să îmbrățișeze comunitatea locală și să pună în valoare tradițiile unice ale regiunii, oferind participanților experiențe autentice de muzică, dans și gastronomie locală.

Detalii Practice

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da, Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și oferă o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Recomandări

Pentru o experiență completă, rezervați cazarea în avans, dat fiind popularitatea zonei. Asigurați-vă că aveți un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii și actualizări, urmăriți-ne pe rețelele de socializare.

Alăturați-vă nouă în celebrarea tradițiilor și frumuseții Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei Ediția a III-a!

Citeste si:

One thought on “Festivalul Serbările Scrumbiei: Bucurie și Tradiție în Delta Dunării”

Comments are closed.