In primul rand, sutienele sunt concepute intr-un mod senzational. Printre piesele noastre preferate se regaseste modelul Every-Way Strapless Bra, un sutien ce permite atasarea bretelelor in 12 feluri diferite – mai simplu spus, ia-ti adio de la aspectul inconfortabil pe care il poate avea un sutien atunci cand alegi o tinuta. In aceeasi categorie se plaseaza si modelul Backless Bra, un articol emblematic Victoria’s Secret. Prin forma minimalista si care se pliaza perfect pe corp, acest sutien este perfect pentru look-urile dedicate evenimentelor mai speciale, unde atentia la detalii poate face diferenta.

In aceeasi masura, colectia Bra Fit Solutions, contine si o serie de accesorii mici si eficiente, ce iti vor usura cu siguranta procesul de styling. De exemplu, Boob Tape-ul este o banda adeziva care creeaza un look perfect, ascunzandu-se impecabil sub haine. Tot aici poti descoperi si banda adeziva Double-Sided Fashion Tape, care e aproape invizibila si ofera o sustinere extrem de puternica. Colectia mai contine si Nipple Covers – care ofera o acoperire extrem de fina si discreta – si Bra Extenders – care cresc marimea benzii si fac totul sa fie mult mai confortabil.

Nu iti mai limita stilul si indrazneste sa porti orice tricou, bluza sau rochie. Cu ajutorul colectiei si a accesoriilor Bra Fit Solutions, poti fi sigura ca un styling reusit si confortul sunt garantate.

Descopera intreaga colectie Victoria’s Secret in magazinele Victoria’s Secret sau online pe victoriassecret.ro

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *