Ușile, indispensabile în orice încăpere, trebuie montate corect și eficient pentru a funcționa în bune condiții. Montajul lor este la fel de important ca și produsul în sine, astfel încât rezultatul final să fie unul mulțumitor.

Magazinul online Totuldespreusi te așteaptă cu produse și informații care să îți îndeplinească cerințele în materie de siguranță și nu numai. Magazinul online dispune de numeroase produse de diferite tipuri în materie de uși, atât de interior, cât și de exterior. Gama largă nu este singurul avantaj, ci și informațiile la care ai acces direct pe site.

În cazul în care vrei să optezi către un produs de pe site, ai la dispoziție uși metalice de intrare, uși antiefracție și antifonice tot pentru interior. Totodată, dacă dispui de o casă mai mare, poți alege din varietate de uși de exterior pentru case și vile izolate termic și rezistente la intemperii. Magazinul dispune și de uși de exterior din aluminiu, special concepute pentru casele pasive. Pe lângă toate acestea, poți consulta categoria de uși de interior Porta Doors, alături de cea de mânere și accesorii pentru uși. Dacă dorești sfatul specialiștilor, poți solicita consultanță pentru a alege produsul pentru casa ta.

Livrarea se face oriunde în țară, iar firma dispune și de montaj autorizat. Pe site poți vedea secțiunea de lucrări executate, acolo unde sunt disponibile fotografii cu ușile deja montate. Îți poți face o idee despre cum ar arăta modelul pe care ți-l dorești, dar și despre cum arată lucrarea finalizată de către specialiști. Ușile montate sunt de diferite tipuri, au mai multe modele și sunt plasate atât în interior, cât și în exterior.

Transport și montaj executate de specialiști

Transportul ușilor de calitate nu este întotdeauna ce îți dorești și de multe ori poți întâmpina probleme cu firmele de curierat care deteriorează produsul. TotulDespreUsi elimină complet această problemă, asigurând transport cu flota proprie. Transportul produsului se efectuează până la adresă, iar transportul în casă sau apartament rămâne în sarcina clientului. Pe site poți vedea detalii despre preț, în București, Ilfov, dar și în alte locații din țară.

Compania execută lucrări de montaj pentru ușile de interior și exterior, autorizate de către producător, care dispun de garanție. Montajul se face cu programare în prealabil, dar și în regim urgent, cu o taxă suplimentară. Acesta este disponibil în București, însă în afara zonei Ilfov se va stabili un preț punctual în funcție de comanda plasată.

Design deosebit al tuturor produselor

Ușile au ca scop siguranța și etanșarea completă a unei încăperi, însă totodată acestea trebuie să arate frumos pentru a se potrivi întregului design. Acestea au un aspect deosebit, sunt elegante și capabile de a se încadra cu ușurință în orice design interior sau exterior. Fie că vorbim despre uși pentru casă sau pentru apartament, în orice caz ai la dispoziție calitate și design premium.

Poți lua legătura cu reprezentanții la numerele de telefon afișate pe site sau la e-mailurile [email protected], [email protected].

Source