Scoala Italiana Internationala “Aldo Moro” deschide larg usa de acces in  lumea minunata a artei din Bucuresti printr-un parteneriat extraordinar incheiat cu Kullterra Gallery.

 

 

Scoala Italiana Internationala “Aldo Moro” din Bucuresti a semnat Luni, 06 Iunie 2022 un parteneriat extraordinar cu galeria de arta “ Kullterra Gallery” prin care va oferi posibilitatea elevilor din cadrul scolii italiene sa-si dezvolte si sa-si exerseze talentul, sa invete de la artistii si pictorii celebri din cadrul galeriei, chiar in scoala lor,  si sa-si expuna lucrarile in cadrul Kullterra Gallery.

Scoala Italiana “Aldo Moro” a cultivat de la inceputul noii administratii valori menite sa incurajeze si sa sustina descoperirea talentelor. Acest parteneriat aduce plus valoare comunitatii culturale din Romania si in acelasi timp, deschide usa spre minunata lume artistica, oferind-u-le copiilor talentati sansa de a invata de la cei mai buni si de a-si vedea lucrarile de arta expuse intr-o galerie exclusivista.

Mario Antico, reprezentant al Scolii Italiene “Aldo Moro” a declarat : “Școala Italiană Aldo Moro susține și este purtătorul de cuvânt al fiecarui eveniment cultural, de uniune și integrare socială din România. Acest parteneriat face parte dintr-o serie de evenimente oficiale pe care școala italiană le-a planificat pentru următorii câțiva ani, cu sprijinul unei echipe unice de profesioniști, artiști și persoane publice care împărtășesc valorile și misiunea noastră. Ne propunem sa dam voce talentului reprimat, prin elevii nostri si incurajand toate formele de exprimare, sa celebram diversitatea care ar trebui sa fie un motiv de mandrie. Viziunea Școlii Italiene Aldo Moro este de a implementa proiecte educaționale sub egida “Unitate, Diversitate, Multiculturalitate”. Scoala italiana ofera experiențe de învățare stimulante și incurajeaza in permanenta copiii să își descopere talentele, să se exprime liber prin arta, sa dea libertate spiritul creativ. Învățatul nu trebuie sa mai fie o simplă activitate didactica, trebuie sa devine un fel de a fi, de a comunica liber si de a invata cu drag prin tehnici de stimulare a curiozitatii si prin incurajarea copiilor de a crede in talentul lor. Anul acesta am  lansat mai multe cursuri: cinema si teatru cu Kristina Cepraga, tango cu dl Paolo Profeti, organizarea cursurilor de gastronomie cu chefi internationali, crearea atelierului de design vestimentar cu designeri internationali de haute couture si alti designeri din Romania, si nu in ultimul rand,  evenimentul cultural realizat impreuna cu ARCEN .Astazi oferim posibilitatea elevilor nostri sa descopere tainele mixurilor de culori, secretele hasurei, si multe alte secrete culturale de la artisiti profesionisti. Acest schimb de experienta culturala aduce beneficii spirituale copiilor, artistilor si societatii deopotriva. Doar incurajand viitoarea generatie sa-si urmeze talentele vom avea sansa sa descoperim un nou Da Vinci, Van Gogh sau Picasso.”

Despre Kulterra Gallery.

Kulterra este o galerie de artă contemporană cu sediul în București, axată pe găzduirea de expoziții și proiecte educaționale în România și în străinătate. Kulterra nu doar vinde artă contemporană, ci și lucrează cu artiștii, dezvoltându-le strategic cariera.

Maria Radu

Manager Relatii Publice si Comunicare

Tel: 0757 386 567

Source