Mirunette Education, aduce în premieră în România programe de internship în Londra dedicate adolescenților cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani. Peste 45.000 de studenți din peste 100 de țări au experimentat deja programele de internship, iar acum și elevii români au această oportunitate.

Elevii vor fi preluați de către experți de top din domeniul ales și vor fi ghidați pe parcursul a 5, 10 sau 15 zile într-o experiență unică de explorare a carierei pe care aceștia își doresc să o urmeze. Elevii pot alege între domenii precum Medicină, Inginerie, Drept, Finanțe și Investiții sau Psihologie. Programul de internship se desfășoară live, în Londra, iar singurele locuri rămase disponibile sunt în perioada 19 august – 2 septembrie. Prețul unui asemenea program pornește de la 600 de lire sterline pentru 5 zile și ajunge la 3,750 de lire sterline pentru programele de 15 zile, iar toți cei care se înscriu prin intermediul Mirunette Education până la final de lună iunie vor beneficia de o reducere de 10% din prețul programului de internship.

Încă de când am început să oferim aceste programe interesul clienților noștri ne-a depășit orice așteptare. Ne este foarte clar acum că aceste programe nu sunt doar căutate de către părinți și adolescenți deopotrivă, dar ele sunt percepute ca fiind o investiție valoroasă în viitorul elevului. Programele de internship oferă șansa participantului să interacționeze cu lideri din domeniul ales, dar și să experimenteze cu adevărat ce înseamnă cariera pe care o are el sau ea în minte prin vizite în instituțiile relevante, orele de practică și sesiunile de coaching oferite de profesioniști din industrie. De multe ori, copiii noștri visează la un anumit domeniu fără să îl înțeleagă pe deplin și astfel ajung in situații în care nu se regăsesc. Ne dorim ca prin aceste programe să reușim să avem un impact pozitiv în rândul adolescenților dar și al părinților care sunt activ preocupați de educația și viitorul copiilor lor. Domeniile cele mai cerute până acum au fost Medicină, Investment Banking, Inginerie și Psihologie. însă am avut cereri și pentru domenii precum Antreprenoriat sau Drept”, spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Programele de internship oferite de InvestIN prin intermediul Mirunette Education se vor desfășura în perioada 19 august – 2 septembrie iar doritorii se pot înscrie prin site-ul Mirunette Education până la final de lună iunie, beneficiind și de un discount de 10%.

Din 2004 Mirunette Education oferă programe și tabere internaționale în Europa, Canada și SUA ce au ca scop promovarea gândirii creative, depășirea barierelor de exprimare într-o limbă străină și oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personală a tuturor participanților. Compania reprezintă cu succes în România instituții prestigioase de învățământ din întreaga lume ce oferă garanția calității dar și relaxarea părinților care aleg să își trimită copiii în astfel de programe internaționale.

În paralel, Mirunette Education oferă servicii de consiliere educațională pentru admiterea la școli, licee și universități de top din străinătate.

Compania se adresează copiilor cu vârste începând de la 7 ani, elevilor de liceu, dar și studenților ce doresc să își îmbunătățească cunoștiințele de limbi străine, să trăiască o experiență internațională și să se pregătească pentru o lume multiculturală. În același timp Mirunette Education se adresează parinților dispuși să investească în educația copiilor lor, profesorilor ce doresc să își diversifice pregătirea pentru a deveni dascăli inspiraționali și adulților dornici să își îmbunătățească exprimarea într-o limbă străină.

Mai multe informații despre Mirunette Education și serviciile oferite găsiți la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Contact presă: [email protected], 0735 15 96 26 

Source