In 2023, industria ospitalitatii continua sa se adapteze la schimbarile pietei si la noile cerinte ale oaspetilor. Dezvoltarea turismului intern, investitiile in turismul digital si tehnologie si adaptarea rapida la noile tendinte si exigentele consumatorilor ii convinge pe specialistii in industria ospitalitatii sa fie la curent constant cu noutatile din domeniu.

Aceste subiecte importante, precum si alte aspecte actuale, fac parte din agenda TopHotel Conference 2023, cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalitatii din Romania, ce se va desfasura pe 23-24 mai, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Timp de doua zile, evenimentul reuneste profesionisti recunoscuti, investitori, reprezentanti ai autoritatilor locale si experti internationali, cu scopul de a explora si a promova strategii eficiente pentru revitalizarea turismului in Romania si dezvoltarea durabila a sectorului hotelier, dar si pentru a premia cele mai bune proiecte din industrie demarate in ultimul an. 

Cu un program bine pus la punct, conferinta pune in discutie o serie de teme cruciale, precum tendintele globale si regionale in industria ospitalitatii, oportunitati de investitii in Romania, inovatii tehnologice care pot contribui la cresterea competitivitatii pe piata turistica si importanta adoptarii practicilor de turism durabil. 

TopHotel Conference este de asemenea locul de intalnire al comunitatii industriei ospitalitatii si un barometru al investitiilor si proiectelor dezvoltate la nivel local.

STRUCTURA EVENIMENTULUI

23 Mai 2023 • Day 1 • Hotel Investments: Connecting with Brands

In prima zi a evenimentului, conferinta aduce fata in fata reprezentanti ai unor branduri hoteliere mari si investitori locali si internationali cu scopul de a oferi participatilor o imagine de ansamblu asupra viitorului industriei hoteliere. Timp de o zi, acestia vor analiza noile oportunitati de business din domeniu, vor dezbate tendintele actuale din sfera investitiilor in industria ospitalitatii si vor oferi solutii pentru provocarile pe care la intampina specialistii in tranzactiile efectuate pe piata hoteliera locala.

23 Mai 2023 • Day 1 • TopHotel Awards Ceremony 

La finalul conferintei, celebram performanta si investitiile in industria ospitalitatii, dar si echipele si persoanele care au inspirat si au perseverat in ultimul an. Descopera nominalizatii acestei editii aici.

24 Mai 2023 • Day 1 • Tourism Investments: Hotel Destination for a Dynamic Future

In cea de-a doua zi a evenimentului, participantii vor lua parte la discutii despre personalizarea experientei calatorului prin implementarea tehnologiilor avansate, inovatia digitala, prezenta inteligentei artificiale si impactul acesteia asupra industriei turismului, analizand in acelasi timp managementul destinatiilor pentru locatiile din Romania cu un potential turistic ridicat.

VORBITORII EDITIEI DIN 2023 

Peste 50 de specialisti cu experienta vasta in industria ospitalitatii la nivel local si international vor urca pe scena noii editii TopHotel Conference. Printre vorbitorii se numara:Peste 50 de specialisti cu experienta vasta in industria ospitalitatii la nivel local si international vor urca pe scena noii editii TopHotel Conference. Printre vorbitorii se numara: Alex Robinson (STR), Mike Collini (Hilton), David Jenkins (Radisson Hotel Group), Malgorzata Morek (Hilton), Marcel Lindt (Ascott), Ivan Kiseev (Marriott International), Adam Konieczny (Louvre Hotels Group), Miguel Martins (IHG Hotels & Resorts), Dragos Anastasiu (Eurolines Group Romania), Claudiu Aron (Alpin Resort Hotel Poiana Brasov), Calin Ile (Premier Hospitality & FIHR), Razvan Pirjol (Winsedswiss Education Group Switzerland), Lorand Szarvadi (Balvanyos Resort), Alina Vladulescu (Niro Investment Group), Marius Bazavan (Bacolux Hotels Romania), Florin Suciu (Living Well – Technogym Romania), Catalina Toma (Accor), Catalin Negrutiu (Daikin Romania), Adam Konieczny(Louvre Hotels Group). 

Mai multe detalii despre inscriere, program si lista completa cu vorbitorii acestei editii sunt disponibile pe www.tophotelconference.ro. 

TopHotel 2023 este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu TechonymEpta DaasRadisson Hotel GroupDaikinAccorHiltonLouvre Hotels GroupPhilipsKafuneD-edgeAssa AbloyBitSoftCaliromMultiSoftBirdiecarNiro Investment GroupBacolux HotelsNaruzzo si 4 Service

Source