Dacă ai nevoie de cazare Cisnadie Sibiu, Epic Centrum este cel mai bun hotel din zonă.

Oricine a ajuns măcar o dată în Piața Mare, cu siguranță nu a uitat nici până în ziua de azi splendoarea clădirilor colorate, cu arhitectură specifică Barocului. Atât de multe culori și forme într-un singur loc, e ca și cum ai fi transportat într-o altă lume.

Și cum ai putea să treci prin Sibiu și să nu vizitezi Turnul Sfatului? Simbol al orașului, te prinde în mrejele sale cu o priveliște panoramică de excepție asupra întregii zone. La Epic Centrum, ai parte de cazare apartament Cisnadie Sibiu  în timp ce te bucuri de această zonă.

Dar Sibiu nu e doar despre istorie și cultură. E și despre natură. Parcul Sub Arini, cu aleile sale liniștite și lacul său pitoresc, este locul ideal pentru a lua o pauză de la agitația orașului. Iar dacă vrei să îți pui adrenalina la încercare, nu ezita să vizitezi Parcul de Aventură, unde te așteaptă trasee de diferite niveluri de dificultate.

Cum să experimentezi iarna la Sibiu

Sibiu e genul de loc în care nu te plictisești niciodată, fie că ești localnic sau turist. Oricine a avut șansa de a vizita Sibiu iarna știe că acest oraș se transformă într-un adevărat paradis al sărbătorilor de iarnă. Piața Mare se umple de standuri cu produse tradiționale, vin fiert și delicii locale. Este imposibil să nu fii tentat să încerci măcar o felie de cozonac sau un pahar de țuică fiartă.

Și ce să spunem despre patinaj? Acolo unde vara se întinde un imens gazon verde în Piața Mare, iarna ia naștere o patinoar imens, perfect pentru puțină distracție pe gheață. Chiar și dacă nu ești un patinator priceput, nu ai cum să nu te distrezi! Iar dacă vrei să ai parte de această experiență, Epic Centrum oferă camera dubla Cisnadie Sibiu.

Nici măcar nu trebuie să fii un fan al sporturilor de iarnă pentru a te bucura de iarna la Sibiu. Ai putea să faci o plimbare lină pe aleile parcului Sub Arini, în timp ce zăpada cade lin pe ramurile copacilor. Sau de ce nu, să te relaxezi la un ceai cald în una dintre numeroasele cafenele cu vedere la centrul istoric.

Și nu în ultimul rând, să nu uităm de frumusețea Cisnădiei, aflată la doar câțiva kilometri de Sibiu. O vizită la cetatea Cisnădiei poate fi o experiență cu adevărat fascinantă, mai ales când totul este acoperit de zăpadă.

Așadar, cum să experimentezi iarna la Sibiu? Ei bine, există atât de multe moduri, încât cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău! Ai încercat tu ceva din acestea?

Cisnadie, un minunat orășel lângă Sibiu

Se zice că poți aprecia mai bine un oraș atunci când îl contempli de la distanță. Și ce loc mai potrivit pentru a face asta decât Cisnădie? Un orășel plin de farmec, cu o istorie bogată și multe de oferit. Oricine vizitează acest loc se îndrăgostește de el.

Credeți-mă, nu exagerez când spun că acest orășel este o bijuterie. E un loc al contrastelor: pe de-o parte, avem străzile înguste, casele tradiționale și atmosfera de altădată, iar pe de alta, avem facilitățile moderne și oameni prietenoși, dornici să își împărtășească poveștile.

Da, da! Este atât de frumos să te plimbi pe străduțele Cisnădiei. Să simți briza răcoroasă în timp ce admiri arhitectura caselor vechi, să te oprești din când în când pentru a bea un ceai sau un cafea într-una dintre adorabilele cafenele locale. Ai simțit vreodată cum bate inima unui orășel?

Și nu e doar despre plimbări și clădiri vechi. Cisnădie este și un loc cu o istorie fascinantă. Biserica fortificată, construită în secolul al XIII-lea, este un exemplu perfect al arhitecturii gotice și un martor tăcut al istoriei. Puteți imagina toate poveștile și secretele care se ascund în spatele zidurilor sale vechi de secole?

Alege cazarea la Epic Centrum!

Găsiți confortul de acasă departe de casă la hotelul Epic Centrum! Camerele noastre încântătoare, facilitățile de lux și echipa profesionistă și prietenoasă vă așteaptă pentru a vă oferi o experiență memorabilă de cazare.

Source