Din anul 1993, Republica del Gusto a fost sinonim cu cafea excepțională, vinuri rafinate, dulciuri delicioase și cadouri gourmet. A reușit să fie pe gustul clienților de pe tot globul. Odată cu introducerea Vanilla Republic, brandul este pregătit să-și arate priceperea în extinderea liniei sale de afaceri.

La Vanilla Republic clienții vor experimenta nenumăratele moduri în care vanilia ridică experiențele culinare. Pentru cei care iubesc ingredientul, vor avea ocazia să comande păstăi de vanilie pură și alte produse pe bază de vanilie sau cafea cu aromă de vanilie.

„Mihaela Iancu, liderul vizionar al Vanilla Republic, notează: „Vanilla Republic reprezintă o mișcare strategică în diversificarea liniei noastre de afaceri. Rămânem fideli valorilor noastre fundamentale de calitate și inovație. Ne vom adapta și de această dată la gusturile în evoluție ale clienților și le vom oferi experiențe noi. Vanilla Republic este o progresie naturală, născută din dorința de a împărtășii ce e mai bun cu ceilalți.”

„Invităm clienții să exploreze magazinul pentru o aventură senzorială”, continuă Mihaela Iancu. „Veți iubi produsele Vanilla Republic după o primă încercare”.

Pe măsură ce Republica del Gusto își extinde linia de business cu această nouă afacere, cere comunității să i se alăture. Clienții pot beneficia de promoții exclusive și surprize – toate legate de vanilie. Magazinul online vanillarepublic.ro invită clienții să exploreze, să savureze și să se inspire.

Obiectivul lor este să consolideze încrederea și loialitatea cultivate în ultimii 30 de ani. Vanilla Republic întruchipează spiritul Republica del Gusto și promite un amestec de tradiție și inovație care, fără îndoială, va rezona cu clienții.

Source