Guilty Pleasure – love made chocolate, parcurs de brandGuilty Pleasure – love made chocolate, parcurs de brand

Într-o lume înclinată spre producție industrială, Roxana Știrbu, cunoscută sub numele de Roro, și brandul său de ciocolată artizanală românesc, Guilty Pleasure-love made chocolate, se disting prin originalitate, pasiune și excelență. De la începuturi modeste, fără rețete de ganache sau tablete de ciocolată, Roro a ajuns să dezvolte 56 de rețete de ganache și 32 de tablete de ciocolată, fiecare reflectând o combinație unică de arome, texturi și emoții.

Ce Distinge Guilty Pleasure-love made chocolate?

Secretul Guilty Pleasure constă în dragostea și sufletul investite în fiecare etapă a producției. De la selecția riguroasă a ingredientelor până la finisajul manual al fiecărui produs, această atenție la detalii transformă fiecare ciocolată într-o operă de artă.

Povestea Succesului Roxanei Știrbu

Roxana Știrbu, fondatoarea brandului, a început această călătorie într-un moment de cotitură personală, îndrumată de soțul ei, George. Deși inițial sceptică, având un background tehnic, în inginerie, Roxana și-a descoperit talentul și viziunea artistică în ciocolaterie, ceea ce a reprezentat o revelație ce i-a schimbat viața.

Educația sa în domeniul ciocolatei, la o prestigioasă academie din Marea Britanie, a transformat-o dintr-un outsider într-o adevărată maestră ciocolatier, singura din clasă fără titlul de Chef, dar care a strălucit între stelele Michelin. Acest parcurs i-a permis să dezvolte rețete inovatoare care au stat la baza Guilty Pleasure-love made chocolate.

Arta și Știința în Atelierul Guilty Pleasure-love made chocolate

În atelierul Guilty Pleasure, fiecare zi este o aventură, unde arta și știința se întâlnesc în dansul delicat al temperării manuale a ciocolatei. Roxana și echipa ei transformă ingrediente de înaltă calitate în praline, tablete și alte delicii ce seduc simțurile.

Comunitate și Autenticitate

Succesul Guilty Pleasure-love made chocolate nu se măsoară doar în rețetele inovatoare sau recunoașterea din lumea ciocolatei artizanale, ci și în comunitatea creată în jurul brandului. Guilty Pleasure-love made chocolate  nu caută să concureze cu marile fabrici de ciocolată, ci să ofere o alternativă pentru cei ce valorizează efortul uman și calitatea.

Roxana Știrbu și Guilty Pleasure-love made chocolate demonstrează că pasiunea, încrederea și dedicarea pot transforma un vis în realitate. Creând un univers unde ciocolata este o experiență, nu doar un produs, Guilty Pleasure redefinește ciocolata artizanală în România și inspiră alte spirite antreprenoriale să-și urmeze pasiunile. Într-o lume rapidă, Guilty Pleasure ne reamintește de bucuria simplă și autentică, invitându-ne să savurăm frumusețea vieții.