SC RAW Bakery CO SRL anunta finalizarea proiectul cu titlul ”POC 4.1.2. – Măsura 2 – SC RAW Bakery CO SRL | Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, proiect nr. RUE M2-AGRI-1736, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr. 61/2022.

          Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agentia pentru IMM, Atragerea de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE), respectiv 29.06.2022.

          Obiectivul proiectului l-a reprezentat acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, în contextul crizei provocate de COVID-19 , pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

          Furnizorul ajutorului de stat a fost Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE). Măsura a fost implementată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT), în calitate de administrator de grant conform criteriilor stabilite de MIPE în schema de ajutor de stat și ghidul solicitantului, în parteneriat cu Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență  nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea  de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

 

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:

– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

– menținerea / suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 78.291,37 lei (valoarea totala) din care: 68.079,45 lei grant si 10.211,92 lei cofinanțare.

     

Proiect a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Ionescu Andreea

telefon: 0726.731.188

email: [email protected]

Source