Acest tip de joc imaginativ nu este doar distractiv pentru copii, ci este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-și exersa abilitățile cheie și de a procesa noi cunoștințe și experiențe. Adică o bucătărie de jucărie poate fi un accesoriu excelent pentru dezvoltarea copilului.

Există o mulțime de beneficii pe care copilul dvs. le poate obține din jocul imaginar cu o bucătărie de jucărie, de la îmbunătățirea abilităților cognitive și a abilităților de rezolvare a problemelor la creșterea vocabularului și chiar a alegerilor alimentare sănătoase.

Jocul de rol creativ este o modalitate excelentă pentru copii de a-și folosi imaginația. Copiii se pot distra mult creându-și meniurile perfecte și explorând situații și relații în timp ce își imaginează scenarii și le interpretează.

Jocul în acest fel poate ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile sociale, chiar dacă nu se joacă cu alți copii, în timp ce se pun în locul altcuiva și încep să-și imagineze cum gândește și simte acea persoană. Și le permite să practice abilități de viață valoroase, cum ar fi tăierea, curățarea și alegerea alimentelor sănătoase.

Când se joacă împreună, copiii învață despre împărtire, alternare și își dezvoltă capacitatea de a lucra în echipă. Trebuie să discute între ei pentru a decide cine va lua rolul și cum se va desfășura povestea.

Povestirea este, de asemenea, o parte importantă a jocului de rol și o cheie în dezvoltarea atât a gândurilor narative, a vocabularului, cât și a abilităților lingvistice. Cu copiii mai mici, în special, o bucătărie de joacă bine aprovizionată cu alimente pentru jocuri din lemn vă permite să vorbiți despre culori și numere, numele alimentelor sau acțiuni precum tăierea și amestecarea.

Jocul este, de asemenea, principalul mod în care micuții dezvoltă totul, de la capacitatea lor de a ține un creion până la capacitatea lor de a rezolva probleme complexe.

Când vine vorba de a face o achiziție mare, cum ar fi o bucătărie de jucărie, există multe lucruri pe care ați putea dori să le luați în considerare. Ai spațiu, ai buget și cel mai important, copilul tău se va juca cu el?

Pe site-ul Briele gasiti o gama diversificata de jucarii de rol, toate fabricate din lemn de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, potrivite de la nastere pana la varsta de 3 ani plus.

Source

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *