In calitate de medic stomatolog sau asistenta in cadrul unui cabinet de stomatologie, o persoana petrece majoritatea timpului in prezenta pacientilor, iar alegerea unei uniforme de stomatologie calitative are un impact asupra imaginii celui care o poarta si poate semnala calitatea serviciilor oferite in acel cabinet sau acea clinica. Prima impresie este foarte importanta, iar increderea poate fi castigata foarte usor printr-o tinuta ingrijita si adecvata mediului de lucru.

Care e importanta unei uniforme pentru stomatologie?

Pe langa faptul ca este o modalitate de a inspira incredere pacientilor si de a face o impresie buna, acestea sunt o modalitate de protectie impotriva petelor si a substantelor folosite in tratamentele stomatologice. De asemenea, acestea trebuie sa fie rezistente la spalarile numeroase si sa nu se decoloreze prea rapid. Uniforma trebuie sa fie placuta din punct de vedere vizual, dar cel mai important, trebuie sa asigure confortul persoanei care o poarta.

Tinand cont ca va fi purtata pe durata intregului program, aceasta trebuie sa protejeze impotriva transpiratiei si a acumularii excesive de caldura. Materialul trebuie sa fie moale si potrivit pentru orice anotimp.

Uniforme de stomatologie | uniforme Cherokee | Doctoriq.ro

Uniforme de stomatologieCum se alege cea mai buna uniforma?

In functie de preferintele personale, se pot alege uniforme din diferite materiale. Cei mai multi prefera bumbacul, dar si uniformele cu un continut ridicat din fibra sintetica. Un alt criteriu in alegerea uniformei ideale din punct de vedere al confortului si aspectului il constituie croiala, iar pe pozitie fruntasa in clasamentul modelelor de uniforme se situeaza uniformele Cherokee.

Asistentele pot lua in considerare achizitionarea unei uniforme colorate, care infatiseaza diferite personaje din desene animate. In acest fel, vor lucra mai usor cu copiii si vor stabili rapid o relatie de prietenie cu acestia, ceea ce ii va ajuta sa scape de stres si de teama de dentist.

In magazinul online Doctoriq.ro se pot gasi uniforme din toate categoriile, clasice sau cu model si cu diferite tipuri de croieli. Se recomanda alegerea unei uniforme moderne, care sa asigure confort maxim la locul de munca si care sa se potriveasca perfect pe dimensiunile persoanei care o poarta.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *