Detalii despre becuri Led economice

Becurile cu LED au o durata de viata mai mare de 20 de ani, ceea ce le face foarte eficiente, astfel incat preturile lor sunt putin mai mari decat becurile conventionale. In ultimii ani, becuri cu LED-uri s-au dezvoltat rapid si emit lumina calda sau rece. Daca stiti ce tip de bec este potrivit pentru casa dvs. si care sunt avantajele si dezavantajele acestuia, atunci utilizarea becurilor cu economie de energie (LED, halogen sau fluorescent) va poate ajuta sa reduceti factura la electricitate.
becuri led
S-a ars becul din dormitor sau din sufragerie? Trebuie sa-l inlocuiti cu unul nou. Dar stii ce model sa alegi? Noi recomandam utilizarea becuri LED.

Increde-te in avantaje!

Durata de viata lunga – Durata de viata a acestor becuri LED este de doua ori mai mare decat cea a lampilor fluorescente (pana la 50.000 de ore) si de peste 50 de ori mai mare decat cea a lampilor clasice.

Becurile cu LED de inalta rezistenta nu au filamente precum lampile cu incandescenta, deci pot rezista socurilor si vibratiilor.

Eficienta excelenta – lumina produsa de aceste becuri LED este mai aproape de conceptul de lumina alba, care este benefic pentru ochiul uman, cat si pentru intregul organism. Gama Electric Concept este aici, o gama accesibila: https://electric-concept.ro/Becuri-Led

Consum redus de energie – Principalul avantaj al acestui bec este consumul redus de energie, care este de 10 pana la 15 ori mai mic decat cel al becurilor incandescente. Acesta este motivul pentru care becurile cu LED sunt unul dintre cele mai economice becuri.

Tipul sursei de lumina – Spre deosebire de becurile cu incandescenta, becurile cu LED emit lumina rece, in timp ce becurile cu incandescenta se incalzesc foarte puternic cu o eficienta foarte scazuta.

Spatiul de locuit va fi mai luminos

Daca doriti sa cumparati produse de iluminat (cum ar fi becurile cu tehnologie LED), trebuie sa aveti in vedere ca aceste produse sunt cat mai eficiente si durabile posibil.

Aparitia acestor produse pe piata inseamna ca dezvoltarea iluminatului interior si exterior (fie ca este public sau privat) a facut un pas important. Deoarece tehnologia acestor becuri LED utilizeaza diode emitatoare de lumina, s-a nascut denumirea standard „diode emitatoare de lumina” – light emmiting diode.

Source