Cand vine vorba despre controale, majoritatea copiilor sunt tematori, se sperie si nu coopereaza cu specialistul in vederea efectuarii acestora. Acest aspect nu reprezinta insa o problema atunci cand iti duci copilul la Kidoptik pentru ca aceasta clinica oftalmologica Bucuresti este dotata cu aparatura special conceputa pentru copii. 

Consultatiile oftalmologice la clinica Kidoptik

 Pentru ca rezultatele testelor efectuate sa coincida cu realitatea, chiar si in conditiile in care copiii sunt prea putin cooperanti, clinica are in dotare aparate de ultima generatie japoneze si germane, special dedicate celor mici. Practic acestea fac posibila consultatia oftalmologica sub forma de joaca. Acestea sunt o solutie atat atunci cand copiii sunt mai activi, cat si atunci cand au frica de medic.

Totul decurge sub forma de joaca, pentru a castiga simpatia copiilor. In acest mod examinarea poate fi efectuata precis, corect. Totul este posibil si datorita competentei inalte a specialistilor cand vine vorba despre identificarea si rezolvarea problemelor de vedere. Doctorii clinicii, cu experienta indelungata acumulata in spitale precum Spitalul Militar Bucuresti sau Spitalul Universitar Bucuresti, dispun de rabdarea si tactul necesare pentru o astfel de slujba. Practic acestia stiu cum sa castige increderea celor mici, astfel incat acestia sa colaboreze in timpul examinarii.

Iata de ce dotari dispune clinica Kidoptik!

Inainte de toate, de mentionat este faptul ca aparatura din dotare face posibila investigarea de la distanta, pentru a nu incomoda copiii.

Un dispozitiv regasit in cadrul clinicii este Plus- Optix, acesta fiind un autorefractometru children friendly. Se foloseste pentru a determina dioptriile copiilor, respectiv pentru a investiga variate boli oculare in randul acestora.

Teama de picaturile folosite de medicii oftalmologi nu intra in discutie pentru ca nu se folosesc in cazul celor ce o au. In cazul in care au mai fost efectuate si alte consultatii oftalmologice de-a lungul timpului, prezentarea acestora este necesara pentru ca istoricul medical este important.

Despre acest aparat, dar si despre autorefractometrul Tomey sau alte dotari ale clinicii poti citi mai multe direct pe site-ul Kidoptik.ro.

Acolo unde este cazul, se pot realiza si ochelari conform cu prescriptia medicului. Executia este ca la carte, clinica dispunand  de o optima medicala ce are in dotare 500 de modele de ocheleri de vedere dedicate atat copiilor, cat si adolescentilor. Totul se executa computerizat, deci exista o precizie amanuntita.

Bineinteles, acestea sunt doar cateva avantaje de care se pot bucura parintii cand vine vorba de o vedere sanatoasa a copiilor lor. Daca doresti sa afli mai multe despre serviciile oftalmologice pediatre disponbile in clinica mentionata, intra pe kidoptik.ro si documenteaza-te in detaliu, apoi ia decizia potrivita pentru copilul tau.

Source