Multӑ lume se ȋntreabӑ ce este hiperhidroza, iar rӑspunsurile pot sӑ fie gӑsite chiar aici. Pentru a afla detalii și pentru a ȋnțelege pe deplin soluțiile de tratament, poți accesa link-ul urmӑtor: https://www.elenamartin.ro/tratamente-transpiratie-excesiva. Iatӑ cele mai importante aspecte legate de transpirația excesivӑ, care te vor ajuta sӑ ȋnțelegi cauzele, metodele potrivite de tratament și efectele deciziei de a stopa efectele acesteia:

Ce este hiperhidroza?

Orice om este deranjat de o transpirație excesivӑ, pe care nu o poate controla. Practic, hiperhidroza este transpirația excesivӑ carre apare ȋn momentele ȋn care nu este normal ca ea sӑ existe. De exemplu, dacӑ este vorba despre transpirație care apare atunci cȃnd faci sport, atunci nu este luatӑ ȋn calcul ca fiind o problemӑ sau o dereglare medicalӑ, etc. Dacӑ vei merge la medic vei obține un set de analize care vor determina cauzele transpirației care te deranjeazӑ. 

Care sunt cauzele cele mai cunoscute ale transpirației excesive?

Cauzele transpirației excesive sunt de douӑ feluri: ereditare și secundare, sau dobȃndite. Dacӑ vorbim despre cauzele dobȃndite, atunci trebuie sӑ faci analize și sӑ vezi dacӑ existӑ o afecțiune medicalӑ care determinӑ acest tip de efect ȋn corpul tӑu. Cȃteva exemple de boli care pot conduce cӑtre acest lucru pot sӑ fie: hipertiroidismul, diabetul, bolile neurologice sau endocrine, malaria, menopauza, etc. Medicul tӑu o sӑ te direcționeze, ȋn acest caz, spre a te trata și a ȋndepӑrta cauzele bolii sau schimbӑrii prin care trece corpul tӑu. Dacӑ ai o hiperhidrozӑ ereditarӑ, atunci o sӑ poți sӑ tratezi totul cu ușurințӑ. La Elenamartin.ro vei descoperi toate variantele care te pot ajuta. 

Cum poți sӑ tratezi cu ușurințӑ hiperhidroza?

Ai douӑ metode principale care te pot susține ȋn a elimina hiperhidroza. Acestea sunt: endolift și injecțiile cu toxinӑ botulinicӑ. Endoliftul este un tratament non-chirurgical cu laser Eufoton/Aton. Energia acestui laser este descӑrcatӑ ȋn țesutul subcutanat și nu provoacӑ durere. Dureazӑ doar 30 de minute și vei avea efectele dorite imediat. Toxina Botulinicӑ se folosește pentru zona axilelor și blocheazӑ imediat nervii care sunt legați de glandele sudoripare. 

Care este principalul factor care se ia in calcul atunci cȃnd se alege metoda de tratament?

Medicul o sӑ stabileascӑ dacӑ ai o cauzӑ ereditarӑ sau una dobȃnditӑ. Pentru cauza ereditarӑ se folosesc aceste douӑ soluții prezentate mai sus. 

Cum se va schimba viața ta atunci cȃnd vei reuși sӑ tratezi acest efect neplӑcut al transpirației excesive?

Vei putea sӑ te bucuri de efectul plӑcut al purtӑrii hainelor dorite și nu vei mai avea senzația de a ascunde transpirația care te deranjeazӑ dacӑ alegi sӑ tratezi hiperhidroza. 

Source