O marire a buzelor este acum o procedură simplă care se bazează pe un produs secretat în mod natural de organism: acidul hialuronic. După o mărire a buzelor prin injectare, vei găsi o gură și un zâmbet radiant și senzual.

Mărirea buzelor cu injecție cu acid hialuronic

Pentru a obține buze mai pline, medicul estetician folosește injecții cu acid hialuronic. Acest produs este prezent în mod natural în corpul tău, ceea ce reduce riscul de alergie sau reacții alergice.

Tratament de injectare de umplere

Deoarece buzele sunt o parte destul de sensibila a corpului, se recomandă aplicarea unei creme anestezice cu jumătate de oră înainte de intervenție. Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ zece minute. Acidul hialuronic se injectează cu un ac foarte fin. Injecțiile de umplutură pot astfel modifica conturul buzelor tale, precum și volumul acestora.

După injecțiile cu acid hialuronic

Se sugerează să iei în considerare următoarele sfaturi:

– Imediat după injecțiile cu acid hialuronic, îți poți relua activitățile normale,

– Dacă ai durere sau umflături pe suprafețele care tocmai au fost injectate, este posibil să aplici o compresă rece pe locul durerii,

– Nu trebuie să te expui la soare, să mergi la saună în timpul săptămânii după injecțiile cu acid hialuronic,

– În cele două săptămâni care urmează injectării cu acid hialuronic, este indicat să nu mergi la un salon de înfrumusețare.

– În zilele următoare injecțiilor cu acid hialuronic, este posibil să apară vânătăi sau umflături ale buzelor. Acest lucru poate dura două până la trei zile. Vânătăile pot fi acoperite cu machiaj.

Rezultatul unei măriri a buzelor prin injectarea cu acid hialuronic

Rezultatul injecțiilor este vizibil imediat. Buzele sunt mai hrănite, mai frumoase și asta dă imediat un aspect mai tânăr.

Visezi să ai buze destul de pline?

Dacă ești nemulțumit de grosimea buzelor tale, le găsești prea subțiri sau ți-au pierdut volumul odată cu vârsta, atunci merită să iei în considerare mărirea buzelor cu acid hialuronic. Cu toate acestea, pentru a reduce riscurile, este necesar să fii bine pregătit pentru această intervenție. Este necesar să apelezi la un medic cu experiență și pregătit adecvat, care utilizează substanțe de umplutură compuse din acid hialuronic.

Ce materiale de umplere se folosesc pentru mărirea buzelor?

Marirea buzelor se realizeaza folosind geluri injectabile compuse din acid hialuronic. Acidul hialuronic este un material natural, secretat de organism, care ajută la menținerea sau îmbunătățirea hidratării țesuturilor. Unul dintre principalele avantaje ale acidului hialuronic este riscul scăzut de reacție alergică.

Gama de acid hialuronic pentru buze este largă. Există de exemplu un acid hialuronic care este folosit pentru a accentua conturul buzelor. Există diferite consistențe pentru umpluturi. Astfel, pacientul va simți mai puțin prezența unui acid hialuronic mai ușor, dar, în schimb, efectele vor fi mai puțin persistente. Un acid hialuronic mai consistent va da o senzație mai prezentă în buze, în timp ce efectul asupra dimensiunii buzelor va fi semnificativ mai lung.

Source