Celulita este o problema comuna printre femei si poate aparea din mai multe motive, cum ar fi alimentatia nesanatoasa, lipsa de exercitii fizice, fluctuatiile hormonale si genetica. Celulita apare atunci cand grasimea si toxinele se acumuleaza sub piele si formeaza bule, ceea ce creeaza un aspect neplacut si uneori dureros. Noi recomandam tratament anticelulitic la Fysiogand!

In timp ce exista o serie de optiuni de tratament disponibile pentru a trata celulita, masajul anticelulitic este una dintre cele mai populare optiuni. Masajul anticelulitic poate ajuta la imbunatatirea aspectului pielii prin stimularea fluxului sanguin si eliminarea toxinelor din organism.

Ce tehnici de tratament anticelulitic se utilizeaza?

In cadrul unui tratament anticelulitic prin masaj, un terapeut de masaj va utiliza o combinatie de miscari si tehnici de masaj pentru a ajuta la eliminarea celulitei. Aceste tehnici includ:

Masaj cu presiune – Aceasta tehnica implica aplicarea de presiune asupra zonei afectate de celulita, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamatiei si la imbunatatirea aspectului pielii.

Masaj cu rulouri – Aceasta tehnica implica utilizarea de role de masaj pentru a stimula fluxul sanguin si pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Masaj cu vacuum – Aceasta tehnica implica utilizarea unui dispozitiv de vacuum pentru a trage pielea si a stimula fluxul sanguin. Aceasta tehnica poate fi foarte eficienta in reducerea celulitei.

In general, tratamentele anticelulitice prin masaj dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de zona tratata si de severitatea celulitei. Inainte de a incepe tratamentul, terapeutul de masaj va evalua zona afectata si va crea un plan de tratament personalizat.

Este important de mentionat ca tratamentul anticelulitic prin masaj nu va fi eficient daca nu este combinat cu alte schimbari de stil de viata, cum ar fi alimentatia sanatoasa si exercitiile fizice regulate. De asemenea, efectele tratamentului pot fi temporare si vor necesita intretinere regulata pentru a mentine aspectul pielii.

Vino la Fysiogand pentru tratament anticelulitic!

In concluzie, tratamentul anticelulitic prin masaj poate fi o optiune eficienta pentru a imbunatati aspectul pielii afectate de celulita. Cu toate acestea, este important sa abordati si alte aspecte ale stilului de viata pentru a obtine rezultate durabile si pentru a preveni aparitia ulterioara a celulitei.

Source