Din punctul nostru de vedere, fiecare are avantajele sale, in functie de situatia specifica de instalare, insa cea din urma se remarca printr-un aspect deloc de neglijat: mai precis, datorita modalitatii de deschidere, ea nu blocheaza traficul, pentru a permite intrarea ori iesirea masinilor, si nici nu te impiedica sa depozitezi anumite obiecte in curte (intrucat poarta va… culisa pe sine, in timp ce modelele batante efectueaza o miscare de du-te-vino, pe o suprafata mai extinsa).

Pentru a simplifica lucrurile si mai mult, iti recomandam sa apelezi inclusiv la servicii de montaj automatizare poarta culisanta. In primul rand, acestea vor asigura faptul ca poarta se va deschide si inchide de una singura, printr-o simpla apasare de buton al telecomenzii, nemaifiind nevoie ca tu sa te deplasezi (sa iesi din casa, sa cobori din masina etc.). In al doilea rand, avand in vedere complexitatea unui kit de automatizare, precum si dificultatile pe care le poti intampina in timpul instalarii, mai ales daca nu ai mai facut asta pana acum, este indicat sa apelezi la ajutorul specialistilor. Asta cu atat mai mult cu cat o firma precum Shop-Security.ro iti furnizeaza atat kit-ul propriu-zis, cat si serviciul de montaj automatizare poarta culisanta, acesta din urma la un pret neglijabil, comparativ cu beneficiile!

Un asemenea kit, al carui pret porneste de la putin peste 1.000 de lei si nu depaseste suma de 2.000 de lei, in functie de model si mai ales de greutatea portii (500 kg, 800 kg, 1.000 kg etc.), are urmatoarele componente: motoreductor dotat cu unitate de comanda si programare; 2 telecomenzi; un set de fotocelule; lampa de avertizare; accesorii montaj automatizare poarta culisanta. Spre exemplu, modelul Motorline Bravo500 este ideal pentru porti cu o lungime de pana la 7 metri si o greutate maxima de 500 de kilograme, precum cele montate in zone rezidentiale ori industriale cu trafic mediu. Conform producatorului, kit-ul are un design compact si adaptabil, produsele din componenta sa fiind realizate din materiale de calitate (roti din otel masiv, cadru din aluminiu, capace din plastic ABS si limitator electro-mecanic cu protectie din cauciuc).

Prin apelarea la montajul automatizarii pentru poarta culisanta, te asiguri ca aceasta va fi instalata in mod corespunzator, fara riscul de a nu functiona conform asteptarilor si fara necesitatea mentenantei dupa o perioada scurta de timp. In schimb, daca ai incerca sa duci la bun sfarsit aceasta actiune pe cont propriu, exista posibilitatea de a esua si de a te enerva, intrucat ai pierdut mult timp, fara un rezultat concret. Prin urmare, mai ales tinand cont de costurile reduse ale acestui serviciu, iti sugeram sa il achizitionezi „la pachet” cu kit-ul, la putin timp dupa ce ai cumparat si poarta culisanta propriu-zisa. Doar asa, te poti bucura de toate avantajele pe care le ofera: protectie, rapiditate, confort si respect pentru ceilalti participanti la trafic!

Source