Se poate să fiți la spital și totuși să nu vă dați seama că sunteți la spital?

Spitalul Privat Döbling din Viena e dovada cea mai elocventă că DA!Descoperiți cum arată servicii de sănătate de 5 stele all-inclusive la un spital cu peste 15.000 de pacienți anual și în care, atenție!, se vorbește limba română, prin noul newsletter lansat  de Spitalele PremiQaMed pentru publicul din România!Spitale, prezentări de medici renumiți, servicii, prețuri și tot ce trebuie să știți pentru recuperarea sănătății cu ajutorul celor mai buni specialiști!Sub sloganul „Ghidul excelenței austriece în sănătate”, noul newsletter Sănătatea M.E.A. –Medical Excellence Austria este cea mai atractivă modalitate de a obține informații direct de la sursă despre serviciile medicale excelente din capitala Austriei oferite de

Spitalele PremiQaMed și despre cum puteți beneficia de ele!

București, x mai 2023Sănătate all-inclusive de 5 stele: așa ar putea fi caracterizat pe scurt Spitalul Privat Döbling din Viena, din rețeaua Spitalele PremiQaMed.

Veritabila oază de sănătate din capitala Austriei este recunoscută prin faptul că pune la dispoziția pacienților toate serviciile sub un singur acoperiș: servicii medicale cu spitalizare, spitalizare de zi și ambulatorii.

Spitalul colaborează, pentru toate disciplinele medicale, cu cei mai buni medici, solicitați în funcție de specificul fiecărui caz, excelenta colaborare interdisciplinară a specialiștilor fiind decisivă pentru acuratețea diagnosticului și pentru inițierea rapidă a terapiei potrivite pentru cazul respectiv. Departamentele specializate ale Spitalului Privat Döbling, cabinetele medicale afiliate și ambulatoriile multifuncționale oferă sisteme excelente de diagnosticare, precum și de ingrijire pre- si postoperatorie.

De aceea, Spitalul Privat Döbling este considerat, de ani de zile, una dintre cele mai recomandate adrese din peisajul spitalelor vieneze.

Unitatea medicală de top din capitala Austriei acoperă întregul spectru de domenii medicale, cu o atenție deosebită acordată următoarelor ramuri medicale: Ginecologie si Obstetrica, Aparatul locomotor și de susținere, Sistemul digestiv, Chirurgie, Oncologie, Oftalmologie, Urologie si Andrologie.

Spitalul, cu o capacitate de 160 de paturi, deține o maternitate renumită, precum și un Centru de Excelență pentru Sănătatea Femeii.

Spitalul Privat Döbling este specializat pe sănătatea femeii.

Împreună cu Ambulatoriul Döbling, spitalul pune la dispoziție o ofertă foarte diversificată de servicii medicale adresate femeilor, servicii care includ toate prestațiile și tratamentele medicale atât pentru persoanele foarte tinere – de la probleme legate de fertilitate, obstetrică și ginecologie, diagnosticare prenatală, cât și pentru persoanele vârstnice”. (Prof.Dr. Christian Kainz, Medic specialist în ginecologie și obstetrică, Director Medical al Spitalului Privat Dobling)

Excepționalele condiții de confort pentru pacient au fost evidențiate de ani de zile, ghidul medical „Hospital Guide” (2008)  notând Spitalul Privat Döbling cu cea mai înaltă evaluare: cinci stele din cinci posibile.

În analiza independentă întreprinsă de această publicație au fost examinate urmatoarele criterii: serviciile oferite, competența personalului, infrastructura, igiena, dotările necesare unor oferte speciale, hrana și certificările/siglele de calitate/premiile naționale.

Mai multe detalii deste Spitalul Privat Döbling din Viena puteți descoperi pe site-ul  în limba română www.privatklinik-doebling.at sau prin intermediul noului nostru newsletter Sănătatea M.E.A. – Medical Excellence Austria (la care vă puteți abona accesând link-ul…)

Tot în acest veritabil ghid al excelenței austriece în sănătate, veți găsi cele mai noi știri privind Spitalele PremiQaMed din Viena: noua aparatură medicală, noi tehnici de intervenție, noi condiții de confort și calitate oferite publicului.

Informații utile din capitala Austriei, servicii și prețuri, oferte și promoții, lucruri inedite din Spitalele PremiQaMed vor întregi un conținut de calitate și de maximă utilitate pentru dumneavoastră. De acum, în noul nostru newsletter Sănătatea M.E.A. – Medical Excellence Austria.

Despre PremiQaMed

PremiQaMed este un operator de spitale private cu sediul în Austria, care oferă servicii medicale de înaltă performanță. Spitalele grupului oferă servicii la diferite niveluri: pacienții pot verifica diagnosticul și pot primi un plan de tratament de la specialiști de top sau pot urma un întreg tratament în spital. În acest din urmă caz, medicul curant va gestiona procesul de tratament, va coordona implicarea specialiștilor din alte discipline și va fi în permanență în contact cu pacientul în calitate de persoană de contact principală. Cooperarea strânsă a experților de top, organizarea rapidă a procedurilor de diagnosticare și tratament și utilizarea celor mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie și terapie sunt factori decisivi pentru tratamentul cu succes al cancerului.

În plus, la cerere, pacienții români primesc traducători în limba lor maternă la fiecare pas pe durata spitalizării. Spitalele private din Austria se bucură de o reputație excelentă în rândul pacienților austrieci și internaționali pentru serviciile medicale de top oferite într-o ambianță exclusivistă.

Grupul PremiQaMed operează cu succes spitale private de peste 30 de ani. Spitalele PremiQaMed oferă tratamente medicale de nivel înalt în regim de internare și ambulatoriu, concentrându-se pe o îngrijire excelentă, pe interdisciplinaritate, pe o calitate ridicată a serviciilor și pe o organizare flexibilă. Cu al doilea cel mai mare număr de medici la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană, Austria este în prezent una dintre principalele destinații ale turismului medical. Potrivit Administrației SUA pentru Comerț Internațional – Biroul Comercial, sistemul de sănătate austriac include 271 de spitale și clinici cu aproximativ 64.800 de paturi disponibile (7,4 paturi/mii de locuitori). Aproximativ 64% din paturile de spital sunt în spitale generale, 26,6% în clinici specializate și centre de reabilitare și 7% în sanatorii sau centre de îngrijire pe termen lung.

Source

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *