În 32 de ani de activitate de succes, PremiQaMed a devenit cel mai mare furnizor de spitale private din Austria.
Cheia succesului nostru constă în medicina de ultimă generație combinată cu o îngrijire personală, competentă și dedicată și un nivel excepțional de confort.

Știați că…

Spitalele PremiQaMed se numără printre principalele destinații pentru românii care caută servicii medicale de cel mai înalt nivel?

Peste 1.300 de pacienți din România vin anual să se trateze în Spitalele PremiQaMed!
Cei mai mulți vin pentru diagnosticarea și tratamentul complex al bolilor oncologice, pentru intervenții chirurgicale ortopedice și traumatologice, chirurgie, cazuri ginecologice și urologice, precum și pentru controale medicale.

În special, spitalele din Viena ale Grupului PremiQaMed – „Döbling„, „Confraternität” și „Goldenes Kreuz” – sunt foarte populare în rândul pacienților internaționali.
Dintre acestea, astăzi vă propunem o incursiune incitantă într-o veritabilă oază de sănătate din capitala Austriei, recunoscută prin faptul că pune la dispoziția pacienților toate serviciile sub un singur acoperiș:

Spitalul Privat Döbling

Spitalul Privat Döbling este considerat, de ani de zile, una dintre cele mai recomandate adrese din peisajul spitalelor vieneze.

Unitatea medicală de top din capitala Austriei acoperă întregul spectru de domenii medicale, cu o atenție deosebită acordată următoarelor ramuri medicale: Ginecologie și Obstetrică, Aparatul locomotor și de susținere, Sistemul digestiv, Chirurgie, Oncologie, Oftalmologie, Urologie și Andrologie.

Spitalul, cu o capacitate de 160 de paturi, deține o maternitate renumită, precum și un Centru de Excelență pentru Sănătatea Femeii, cu accentul pus pe ginecologie oncologică și cancerul de sân.

Spitalul Privat Döbling este specializat pe sănătatea femeii. Împreună cu Ambulatoriul Döbling, spitalul pune la dispoziție o ofertă foarte diversificată de servicii medicale adresate femeilor, servicii care includ toate prestațiile și tratamentele medicale atât pentru persoanele foarte tinere – de la probleme legate de fertilitate, obstetrică și ginecologie, diagnosticare prenatală, cât și pentru persoanele vârstnice”. (Prof.Dr. Christian Kainz, Medic specialist în ginecologie și obstetrică, Director Medical al Spitalului Privat Dobling)


Cel care deschide prezentarea video de mai sus este Directorul Medical al Spitalului Privat și al Ambulatoriului Döbling: Prof.univ. dr. Christian Kainz, specialist în ginecologie și obstetrică, specializarea: Oncologie ginecologică.

Cu o bogată activitate medicală începută și continuată timp de peste un deceniu la Spitalul Universitar din Viena, manager de spital cu certificare academică la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena, dl.Kainz este din 2001 director medical al Privatklinik Döbling.

Este autorul a peste 200 de articole științifice în reviste de specialitate, recenzii în revistele internaționale „Drugs”, „International Journal of Cancer”, „British Journal of Cancer”, „The European Cancer Journal” și „Gynecologic Oncology”.

În 2008, pentru serviciile de excepție aduse țării sale, a fost distins cu Medalia de Onoare de Aur pentru servicii aduse Republicii Austria.

Să facem un tur al Spitalului Privat Döbling!

 1. Toate serviciile sub un singur acoperiș: spitalizare continuă, spitalizare de zi și regim ambulatoriu.
În cazul regimului de spitalizare continuă, pacientul rămâne internat în spital peste noapte. Mai multe informații: Pentru pacienti si vizitatori (Programarea/internarea, Spitalizarea de la A la Z, Rezervele, Masa etc.).
Prin spitalizare de zi se înțelege faptul că internarea și externarea pacientului au loc in aceeași zi. Aceasta este situația, de exemplu, în cazul multor operații oftalmologice.

Terapia ambulatorie este oferită de Institutul de Medicina fizica si Recuperare.
În Ambulatoriul Döbling puteți solicita diagnosticare complexă (de ex. radiologie, laborator), precum și tratament ambulatoriu în diverse specialități medicale.

În plus, în cadrul Centrului Medical Döbling sunt active cabinete medicale private ale celor peste 100 de medici specialiști.
Informații utile cu privire la spitalizare. La acest link https://www.privatklinik-doebling.at/ro/pacienti-si-vizitatori puteți găsi informații despre: Internare, Asigurări internaționale – contracte de facturare directă, Halat de baie și uscător de par, Bancomat, Card de bancomat și card de credit, Însoțitor, Ore de vizită, Seif, Externare, Hoteluri în apropiere, Acces la internet, Parcare, Ziare și cărți, Asigurări suplimentare – Contract de facturare directă.

2. Confort de 5 stele: Camerele Spitalului Privat Döbling, single sau duble, sunt dotate modern și oferă un confort hotelier. Camerele conțin telefon, acces la internet (prin W-LAN), tv cu cablu, radio, baie, frigider, seif, aer condiționat și balcon sau terasă.
Fiecare cameră este dotată cu un buton de apelare a personalului, iar la nevoie pacienții pot fi monitorizați în cameră.

4. Cafeneaua fermecătoare a spitalului este situată în foaierul clădirii principale. Pacienții și vizitatorii sunt bineveniți aici și se pot delecta cu cafele și ceaiuri de specialitate, produse de patiserie făcute în casă si gustări proaspete.

5. Bucătăria excelentă a Spitalului Privat Döbling îi răsfață pe pacienții săi cu mâncăruri sănătoase și gustoase.
https://www.privatklinik-doebling.at/ro/pacienti-si-vizitatori/gourmet

6. Siguranța pentru pacienți la Spitalul Privat Döbling:
Ca atunci cand vă lăsați pe mâna personalului de zbor în timpul unei călătorii cu avionul, lăsati-vă în timpul șederii Dvs în Spitalul Privat Döbling pe mâna medicilor specialiști și a personalului de îngrijire calificat.

https://www.privatklinik-doebling.at/ro/managementul-calitatii/siguranta-pentru-pacienti

7. Date de contact Spitalul Privat Döbling:
http://www.privatklinik-doebling.at/ro/
Adresa: Heiligenstädter Straße 55-63
1190 Viena, Austria

 Limba română este utilizată în Spitalele PremiQaMed
 Pacienții internaționali sunt sprijiniți de o echipă multilingvă de specialiști care organizează proceduri de examinare sau tratament.
O organizare flexibilă ne permite să oferim toate serviciile necesare cu timpi de așteptare minimi.
Cunoașterea limbii engleze este de la sine înțeleasă, iar interpreții sunt organizați la cerere.
Această echipă multilingvă include, de asemenea, manageri de pacienți vorbitori de limba română.

Viena – cel mai bun oraș de locuit din lume

 Viena a fost votată pentru a zecea oară cel mai bun oraș de locuit din lume.
Obiectivele turistice de renume mondial, oportunitățile excelente de cumpărături, un peisaj cultural divers și serviciile medicale de primă clasă fac din Viena o destinație de top pentru turismul de sănătate.
Este nevoie de o jumătate de oră pentru a ajunge în centrul orașului de la aeroport, cu taxiul costă aproximativ 40 de euro, iar cu trenul expres confortabil 15 euro. 

 Servicii și prețuri Spitalele PremiQaMed

 Prețul programelor individuale de diagnosticare, al intervențiilor chirurgicale sau al tratamentului conservator se calculează individual, deoarece depinde de complexitatea cazului, de onorariile medicilor și de mulți alți factori.
După analiza cererii, pacientul va primi o estimare a costurilor care include toate serviciile din spital.
Un pachet de Check-up – investigații medicale preventive aprofundate – se ridică la 1.000 – 2.000 €,  în funcție de domeniul de aplicare al programului.
Prețul pentru o a doua opinie în caz de oncologie, inclusiv un plan de terapie, aproximativ 850 €. A doua opinie poate fi obținută și la distanță, adică pacienții nu trebuie să se deplaseze în Austria.

Source