Specialiștii Oriflame propun ritualul pentru îngrijirea tenului pentru o piele fină și catifelată pe tot parcursul anului!

Februarie 2021: Specialiștii Oriflame vin în întâmpinarea problemei tot mai acute a tenului sensibil cu un ritual complet de îngrijirea tenului prin soluții complete și adaptate fiecărui tip de ten în parte. Prin urmare, noile măști faciale sunt perfecte pentru hidratare, hrănire, gomaj și exfolierea tenului. 
Problema tenului deshidratat este o preocupare pe care specialiștii Oriflame au abordat-o de-a lungul vremii cu produse special concepute pentru hidratarea tenului sensibil și predispus la uscare. Cum exfolierea tenului este un subiect destul de abordat în ziua de astăzi, echipa Oriflame propune o rutină de îngrijirea tenului simplă și rapidă la tine acasă în doar 3 pași simpli.
Pielea sensibilă presupune a avea reacții adverse la diferite produse sau ingrediente la care alte tipuri de ten nu reacționează. De asemenea, se mai referă la diferite afecțiuni de natură genetică: cum ar fi rozaceea, eczemele sau alergiile severe. Astfel de probleme ale tenului pot fi întâlnite la orice categorie de persoană, întrucât predispoziția pentru reacții cutanate la un anumit produs sau ingredient este inevitabilă. Cu toate acestea, sunt persoane pentru care aceste reacții continuă să persiste indiferent de produsele folosite. De aceea, aceștia intră în categoria persoanelor cu piele sensibilă și automat au nevoie de o rutină de îngrijirea tenului foarte bine pusă la punct.
Cum orice tip de ten poate dezvolta în timp sensibilități la diverși factori interni sau externi ce provoacă simptome neplăcute, Oriflame vine în întâmpinarea acestor nevoi de îngrijirea tenului prin crearea unei rutine eficiente pe bază de măști faciale special concepute pentru hidratare și hrănire și mixarea lor cu alte produse destinate exfolierii tenului.
Crearea unei rutine eficiente pentru îngrijirea tenului este suficient de provocatoare, dar pentru cei cu pielea sensibilă, sarcina deja grea este și mai descurajantă. Persoanele cu tenul sensibil sunt nevoite să fie mai pretențioase când vine vorba de produsele pe care le aleg, deoarece un pas greșit are capacitatea de a produce daune irecuperabile asupra pielii deja sensibile și predispuse la iritații, roșeață sau alte afecțiuni recurente. Cu toate acestea, o cremă hidratantă bună este o necesitate absolută pentru toate tipurile de piele – cu atât mai mult pentru tenul sensibil.
Crema hidratantă potrivită poate contribui mult la crearea unei bariere a pielii puternice și sănătoase – secretul pentru a preveni atât uscăciunea, cât și sensibilitatea. „Cheia este să cauți formule fără factori care ar putea provoca iritații, precum parfumul și bogate în substanțe hidratante și calmante”, sunt de părere specialiștii Oriflame.
O primă recomandare din partea Oriflame vine odată cu crema intens hidratantă ce conferă pielii uscate şi sensibile împrospătare, supleţe şi reconfortare. „Formulată cu un amestec de ingrediente naturale suedeze de iarbă neagră şi castan dulce, împreună cu vitamina B3 şi agentul anti-poluare.”, declară specialiștii Oriflame.
Pielea sensibilă poate fi alergică la unele produse, în special la cele care conțin ingrediente dure, însă întotdeauna se găsesc soluții chiar și pentru cele mai problematice impedimente. Dacă nu ai grijă de el, tenul sensibil poate deveni un impediment în rutina ta zilnică. De aceea, trebuie îngrijită cu atenție cu produse destinate de îngrijirea tenului. Gama Oriflame este bogată în măști faciale destinate tuturor tipurilor de ten și cu acțiune imediată pentru tenul sensibil. 
În acest sens, masca de faţă calmantă cu extracte organice din ovăz şi fructe goji din gama Love Nature, vine în întâmpinarea nevoii tenului uscat de hrănire și hidratare. Formula sa bogată în nutrienți hrăneşte pielea și îi redă senzaţia de confort. De asemenea, netezeşte tenul şi îi conferă un aspect luminos şi sănătos. Textura bogată se absoarbe uşor şi lasă pe piele un parfum exotic oriental-fructat. Formulă este testată dermatologic, fiind fără alcool şi parabeni.
Când vine vorba despre exfolierea tenului, tot mai multe persoane au o reticență, întrucât procesul de exfoliere presupune slăbirea tenului. Experții Oriflame propun o mască cu efect de exfoliere ca alternativă la exfolianții clasici cu particule abrazive. Masca peeling cu efect de reînnoire a pielii din gama NovAge este special concepută ca un amestec eficient de acid AHA si acid BHA ce contribuie la îndepărtarea stratului de celule moarte de la suprafața pielii, facilitând reînnoirea stratului hipolipidic al pielii. 

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *