Psihoterapia este una din cele mai bune metode pe care le poti urma atunci cand simti ca ai nevoie de ajutor. Stresul cotidian, anumite evenimente tragice din viata sau anumite traume pot pune stapanire pe psihicul tau si pot genera mai multe boli. Este important sa ai grija la mediul in care traiesti, dar si sa constientizezi atunci cand ai nevoie de ajutor. Solution Talk este o platforma de psihoterapie online ca solutie pentru nevoile tale, fiind excelenta pentru persoanele de pretutindeni. Te poti conecta prin apel video, atat cu telefonul, cat si cu laptopul, tableta sau computerul.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont pe site si sa descoperi platforma. Aceasta este o clinca de psihoterapie unde poti gasi psihoterapeuti si psihiatri online, atent selectati. In acest fel, daca doresti sa urmezi un tratament sau sa gasesti sprijin in psihiatrie online, la Solution Talk vei avea parte de profesionisti. Medicii sunt atestati de Colegiul Psihologilor si de Colegiul Medicilor, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de unele dintre cele mai bune tratamente si conditii de discutie. Cu ajutorul lor iti poti gasi starea de bine emotionala si totodata sa iti atingi obiectivele pe care ti le doresti.

Platforma este gandita ca un serviciu complet, ce acopera toate problemele emotionale si comportamentale ale pacientilor prin specialistii sai. Aici poti gasi un medic psihiatru bun, fara sa fie necesar sa te deplasezi din confortul propriei case. De asemenea, daca ai o problema cu iesitul din zona de confort sau nu vrei sa socializezi in realitate, cu atat mai mult iti poti gasi consolarea pe site. Totul se desfasoara in mediul online.

Psihoterapie si psihiatrie online pentru nevoile tale

In functie de ceea ce ai nevoie, pe site-ul solutiontalk.ro vei gasi atat medici specializati in psihoterapie, cat si in psihiatrie. Clinica virtuala iti ofera posibilitatea de a discuta online, fara sa fie necesar sa parasesti confortul propriului camin. Toti medicii sunt atenti selectati, pentru ca pacientii sa aiba increderea ca vor discuta doar cu persoane specializate. Acestia nu doar ca sunt atestati, ci si sustinuti sa se perfectioneze in mod constant, astfel incat sa fie la curent cu toate problemele aparute in ultimii ani.

Pe site poti vedea toti specialistii cu care poti colabora, cat si durata sedintelor, alaturi de preturi, specializarile acestora, anii de experienta si cateva informatii despre fiecare in parte. In acest fel, poti rezona chiar de la prima vedere cu medicul tau.

4 pasi simpli pentru a discuta cu un medic

La Solution Talk nu trebuie sa faci prea multe pentru a discuta cu medicii. Trebuie doar sa iti creezi un cont, sa alegi un psihoterapeut sau psihiatru, apoi sa il selectezi in functie de calendarul sau si sa rezervi intervalele. Dupa ce te-ai programat, vei fi directionat catre plata sedintei, iar dupa ce se confirma plata vei primi un e-mail cu acest lucru. Ultimul pas este sa te conectezi la data si ora stabilita.

Poti contacta echipa la formularul de contact de pe site.

Source