Raluca Alina Florescu, cunoscută cu afecțiune drept Ralf, se ridică ca un maestru din spatele obiectivuluiRaluca Alina Florescu, cunoscută cu afecțiune drept Ralf, se ridică ca un maestru din spatele obiectivului

Experiența PhotoArt by Ralf

În fascinantul univers al fotografiei fine art, Raluca Alina Florescu, cunoscută cu afecțiune drept Ralf, se ridică ca un maestru din spatele obiectivului. Fotograf de portrete fine art cu pregătire la Institutul de Fotografie din Marea Britanie și membru al The Portrait System din SUA, te cheamă într-o lume în care fiecare nuanță a identității tale este imortalizată prin arta aparatului foto.

Artizana din spatele obiectivului, Ralf, este vizionara fondatoare a PhotoArt by Ralf, cu studio foto de portrete în București. Specializată în portrete contemporane, fotografie de glamour, maternitate, mommy&me, branding personal și de afaceri, creația lui Ralf este o fuziune de expertiză internațională, poziționare strategică și un stil distinctiv de fotografie fine art. Ea capturează esența femeilor moderne — puternice, independente în timp ce îmbrățișeză o multitudine de roluri: fiice, surori, soții, mame și bunici. Fotografiile sale exclusive, sofisticate și puternice își propun să redea un narativ vizual dramatic și elegant.

Campanie Layers of a woman

În campania lui Ralf, ” Layers of a woman,” accentul este pus pe dezvăluirea diverselor personaje pe care femeile le îmbracă. De la fiice și partenere la iubite și femei de afaceri, “pălăriile”pe care femeile le poartă sunt multiple si profunde. Această campanie este o celebrare a poveștilor extraordinare pe care femeile le poartă în interiorul lor, povești așteptând să inspire și să fie inspirate de alte femei asemănătoare. Imaginează-ți o singură imagine împodobind peretele tău, o capodoperă care redă ce e mai bun în tine cu toate pălăriile tale — elegantă, împlinită, glamorousă, în carieră sau hobby, în rutina zilnică, ca mamă, ca parteneră și ca femeie senzuală. Acesta este angajamentul campaniei lui Ralf — o oportunitate de a te vedea în toată frumusețea ta, încapsulând straturile diverse care te fac întreagă.

Pentru €450 (valoare inițială peste €1200), Ralf oferă un pachet cuprinzător:

  1. Consultare pre-ședință. Discuții despre ședința foto, alegeri de garderobă și setări.
  2. Ședință foto ghidată 2 ore. Bucură-te de experiență, Ralf te va ghida în timpul ședinței.
  3. Împărtășește ședința. Implică pe cineva drag, din cadrul familiei.
  4. Acces la garderoba studioului. Explorează o selecție de rochii de haute-couture și altele.
  5. Imagini fine art editate – 5. Alege-ți cele 5 digitale preferate reprezentând fiecare layer (pe langa cele 5 din compozitie)
  6. Imagine compozita si expozitie  – O singură lucrare extraordinară care cuprinde toate layerele tale, expusă la expoziția finală
  7. Invitație la celebrarea finală. Participă împreună cu o prietenă la o gală care prezintă imaginea compozită.
  8. Portofel Marie Nouvelle. Un accesoriu frumos inspirat de arta florilor.
  9. Cazare Boutique Hotel. O noapte în Marbella, Spania, la The Town House Marbella.
  10. De parcă nu era de ajuns, pachetul mai conține si un cadou personalizat surpriză.

Prin participarea la campania „ Layers of a woman” nu numai că dezvălui layerele tale unice, dar devii și parte a unei comunități care sărbătorește feminitatea. Îmbrățișează straturile, capturează momentele și împodobește-ți peretele cu o simfonie vizuală a diverselor tale fețe.

Pentru a începe această călătorie fotografică, ia legătura cu Ralf și stabilește o consultare prealabilă. Descoperă cum poți să îți eternizezi diversele “pălării”pe care le porți zi de zi în imagini fine art, să participi la o expoziție de excepție și să primești cadouri personalizate care completează experiența unică pe care PhotoArt by Ralf o oferă.

6 thoughts on “Layers of a woman”

Comments are closed.