Specialist in piete bursiere, dar si fondator al portalului de informatii si educatie financiara, BVBescu.ro, Mircea Iliescu a pus bazele portalului si a organizat intalnirile online Power Table pentru a facilita educatia financiara.

Moderata de Liviu Moldovan, analist financiar si organizator de emisiuni de business cu o vasta experienta, a treia editie Power Table din 2023 a fost organizata datorita Florentinei Iliescu, sotia celui care a fost Mircea Iliescu – “The Power Table, The Power BVBescu”, asa cum l-a mentionat analistul financiar, Liviu Moldovan.

Editia a treia a anului 2023 a fost o editie care, asa cum spunea si moderatorul, le-a dat participantilor posibilitatea, “chiar si in aceste conditii”, sa duca mai departe munca lui Mircea Iliescu in folosul comunitatii investitionale din Romania.

In cadrul evenimentul s-a discutat despre pietele bursiere, despre climatul bursier actual, despre interpretarea rezultatelor financiare aferente trimestrului II de la Bursa de Valori de la Bucuresti. Ultima parte a prezentat si cateva studii de caz pentru companii romanesti, dar si pentru companii internationale. Cu alte cuvinte, s-a acoperit un spectru larg de informatii financiare, nelasand de-o parte si latura de educatie financiara.

Puteti urmari inregistrarea integrala mai jos

Veti afla: 

✔️ ultimele noutati de la Bursa de Valori Bucuresti; 

✔️ cum arata piata si ce companii s-ar putea lista in perioada urmatoare; 

✔️ rezultatele financiare pe trimestrul II 2023 pentru companiile listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO; 

✔️ ce inseamna educatia financiara; 

✔️ cum analizam o companie listata la Bursa de Valori.

Ca de fiecare data, evenimentul a avut invitati de seama din zona financiara. Pe langa moderatorul evenimentului, s-au alaturat specialisti in zona financiara: Stefan Musgociu (Specialist Business Development si Public Affairs Bursa de Valori Bucuresti), Ovidiu Dumitrescu (D-CEO Investimental) si Cristi Tudorescu (Consultant financiar si investitor pe Piata de Capital).

Eveniment organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti. Partener tehnic Evisara.com. Parteneri media: Financial Intelligence, Finzoom, Invest Energy, Ziarul Bursa, Reusita Tv, Club Economic, Romania Durabila, Bucuresti Business, Prahova Business si Economistul.

Source