În zilele noastre, o anumită apariție este considerată diferența dintre succes și eșec. Fără îndoială, într-un interviu de angajare, într-un casting de televiziune sau pur și simplu într-o vânzare, primul lucru pe care îl vedeți este zâmbetul. De ce? Pentru că o față zâmbitoare este o față care reflectă plenitudine, încredere în sine și acest lucru deschide ușa către oportunitate. Oricum, nu este doar un gând filozofic, dar se întâmplă deoarece fizic gura este unul dintre punctele focale ale feței. Societatea de astăzi dorește să transmită o imagine de tinerețe și frumusețe, astfel încât un zâmbet plăcut și armonios poate îmbunătăți stima de sine, ajutând la o mai bună sănătate fizică, mentală și socială. Cum poți atinge acest obiectiv? Sfaturile vin chiar de la specialiștii în ortodonție. 
Orto Implant este clinica ce promite să vă redea zâmbetul. Clinica este specializată de peste 16 ani în aparate dentare mobile și fixe (cu bracketuri metalice, ceramice , safir), pentru copii și adulți. Numără peste 2800 de pacienți de ortodonție cu zâmbete frumoase și sănătoase.
Medicul Mihaela Dan, specialist în ortodonție și ortopedie dento-facială, cu peste 16 ani de experiență exclusiv în ortodonție,  afirmă: “’Motivul pentru care merg cu drag la cabinet este acela că îmi văd pacienții transformându-se, învătând să zâmbească și căpătând încredere în ei în fiecare zi! Cu toții merităm un zâmbet încrezător!”.
Specializată în tratamente de ortodonție și implantologie, clinica are o echipă de medici specializați continuu la congrese și cursuri internaționale, asigurând astfel tratamente moderne recunoscute și sigure, oferite într-un cadru relaxant și extrem de primitor. 
Serviciile pe care le oferă Orto implant sunt servicii atât pentru adulți cât și pentru copii, de la aparate dentare fixe și mobile, gurtiere, până la implanturi dentare. Aici, la Ortoimplant, tratamentele dentare durează, în general, între 6 și 18 luni, extrem de rar 2 ani și au un program unic dedicat mireselor, cărora li se promite un zâmbet de vedetă.
Prin sănătate, oamenii primesc puterea și starea de bine pentru a se bucura și valorifica întregul potențial al vieții lor. Zâmbetul îți poate schimba viața. Specialiștii de la Orto Implant te pot ajuta să ai un zâmbet perfect. Fă o programare și descoperă-i. Poți obține mai multe informații pe www.ortoimplant.ro, sau la tel: 021,796,10,28, 0728.122.828, adresa: Str. Blăjel nr.4,Bl. V3, Parter, București.

Source