Copiii nascuti in ultima decada a secolului 20 au avut acces la desene animate in limba engleza si, mai tarziu, la Internet, de unde le-a fost mai usor sa deprinda aceasta limba straina. In acest timp, adultii au incercat sa urmeze diferite cursuri, fie predate de cineva, fie pe cont propriu, pentru a stapani engleza.

Cu toate acestea, foarte multi au esuat si au abandonat planul de a deveni fluenti in aceasta limba. Te numeri printre ei si ai impresia ca engleza va ramane intotdeauna un mister? Daca raspunsul este da, s-ar putea sa te inseli. In plus, nu ar trebui sa renunti la acest vis pana nu incerci cursurile Flying Colours. Iata despre ce este vorba!

Cursuri de engleza personalizate pentru toate nivelurile si varstele

Echipa Flying Colours este formata din profesori de engleza dedicati, entuziasti, cu experienta in predarea acestei limbi. Cei peste 4800 de cursanti care au trecut pragul scolii Flying Colours atesta profesionalismul cu care se lucreaza in cadrul cursurilor, dar si obtinerea rezultatelor scontate.

Aici te poti inscrie la cursuri engleza online sau in sala, in functie de programul tau. Indiferent daca vrei sa inveti engleza pentru un examen, pentru job sau doar pentru ca simti ca te va ajuta pe viitor, ai ajuns unde trebuie! Flying Colours preda nu doar pentru toate grupele de varsta, ci si pentru toate nivelurile de engleza.

Pentru cei de la Flying Colours, stapanirea limbii engleze este un “life skill”, motiv pentru care se dedica intru totul predarii acestei limbi, dar si cursantilor, pe care ii ajuta sa gandeasca si sa se exprime liber in engleza.

Toate aceste cursuri de engleza sunt gandite in concordanta cu abilitati de actualitate: comunicare, colaborare, creativitate si gandire critica. In plus, comunicarea dintre Flying Colours si cursanti este intotdeauna prompta, transparenta si continua.

Ce ar trebui sa astepti de la un program de cursuri de engleza pentru adulti?

Inainte de orice, ar trebui sa stii ca programul de cursuri este impartit in urmatoarele categorii: engleza pentru incepatori sau avansati, engleza generala sau de business. Grupele de cursanti sunt impartite in cate 8-10 persoane, iar accentul pica intotdeauna pe partea conversationala.

In scurt timp de la inscrierea la aceste cursuri, vei observa imbunatatiri din diferite puncte de vedere. Iti vei imbogati vocabularul, vei stapani gramatica mai bine, vei fi mai fluent si vei pronunta mai bine cuvintele din engleza.

Pe tot parcursul programului de cursuri engleza , vei primi feedback personalizat in mod constant, dar si un raport scris, in care este notata evolutia ta de-a lungul timpului. Pe baza acestor evaluari continue, iti va fi mai usor sa iti dai seama cand a venit momentul sa treci la urmatorul nivel.

Retine ca nu este niciodata prea tarziu sa inveti o limba noua, un aspect care va avea efecte benefice pe termen lung. Inscrie-te acum la cursurile Flying Colours si vei descoperi cea mai buna metoda de a invata limba engleza!

Source