Această mașină de sudură revoluționară este pregătită să redefinească standardele industriei prin furnizarea unui nou standard al preciziei, eficienței și ușurinței de utilizare în sectorul sudurii.

MicroGAP 100 DC este o mașină de sudură cu micro-plasmă de ultimă generație, proiectată și fabricată în laboratoarele de cercetare-dezvoltare interne, pentru aplicații de înaltă precizie în diverse industrii, precum fabricarea de echipamente medicale sau chiar bijuterii. Versatilitatea sa permite prelucrarea unei game largi de materiale, inclusiv sudarea de materiale subțiri și sensibile la căldură care necesită un aport minim de căldură și diluție.

Caracteristicile cheie și beneficiile MicroGAP 100 DC includ:

Precizie de neegalat: MicroGAP 100 DC este proiectată pentru a oferi suduri extrem de precise și exacte datorită tehnologiei sale de control a arcului de ultimă generație. Acest lucru permite utilizatorilor să efectueze lucrări complexe pe piese mici și delicate fără a compromite calitatea sau eficiența.

Interfață prietenoasă pentru utilizator: Interfața intuitivă cu ecran tactil a mașinii simplifică procesul de sudare, oferind controale clare și ușor de înțeles, cu posibilitatea de a efectua ajustări chiar purtând mănuși de protecție.

Eficiență: MicroGAP 100 DC poate fi conectată la un robot sau la controlere externe pentru a automatiza și accelera lucrul. În plus, MicroGAP 100 DC permite utilizatorilor să controleze alimentatorul de sârmă rece direct de pe ecranul tactil al mașinii de sudură.

Durabilitate crescută: MicroGAP 100 DC este construită în întregime de Castolin Eutectic cu componente robuste și de înaltă calitate pentru a asigura performanțe de lungă durată și cerințe minime de întreținere.

Design compact și portabil: Cu designul său elegant și compact, MicroGAP 100 DC este foarte portabil, permitând transportul ușor între stațiile de lucru sau șantiere. De asemenea, are o unitate de răcire independentă – Micro Cooling – situată în afara dispozitivului pentru un acces mai ușor.

MicroGAP 100 DC de la Castolin Eutectic este o dovadă a angajamentului continuu al companiei față de inovație și furnizarea de soluții de ultimă generație. Acesta oferă clienților avantajul de a obține rezultate optime și rentabile în operațiunile de sudare, cu un impact mai mic asupra mediului.

Lansarea acestei noi mașini consolidează poziția Castolin Eutectic ca pionier și lider în industrie.

Pentru mai multe informații despre MicroGAP 100 DC sau pentru a programa o demonstrație, vizitați www.castolin.com sau contactați Specialistul nostru in aplicatii pentru Europa de Sud-Est (SEE), Liviu Dica la +40 734 464 426 sau [email protected]

Source