Ce este o bărbie dublă?

Grăsimea care apare sub bărbie cunoscută și sub denumirea de gușă, creează aspectul neplăcut de bărbie dublă. Bărbia dublă poate fi alcătuită din două componente diferite: o bărbie slabă sau subdezvoltată (microgenie) și / sau exces de țesut format din grăsimi și piele în plus.

Cauzată de variabile pe care le putem controla (excesul de greutate și o dietă slabă, postură proastă) și de variabile pe care nu le putem control (vârsta, diferiți factori genetici și constituționali), bărbia dublă nu este reprezintă o îngrijorare pentru foarte multe persoane, dar în mod special pentru femei.

Din fericire, există câteva soluții chirurgicale permanente care funcționează mult mai bine decât trucurile de coafură și machiaj și de aceea suntem aici.

Proceduri chirurgicale:

Lipoaspirația zonei cervicale este un mod extrem de popular în care se poate trata o bărbie dublă. Chirurgul dvs. plastic va folosi o tehnică minim invazivă pentru a elimina buzunarele mici de exces de grăsime folosind canulă mică (tub) introdusă printr-o mică incizie. Dacă puteți vedea dincolo de efectele secundare trecute – vânătăi, umflături și disconfort – rezultatele sunt imediate, dar fiți pregătiți până la două săptămâni de repaus.

Medicul dvs. chirurg vă poate recomanda alternativ un lifting cervical, adică o intervenție de întindere a gâtului ce remediază problema excesului de piele în cazul unei bărbii duble evidente. În timpul procedurii, chirurgul intervine pentru a consolida pielea și pentru întări mușchii gâtului pentru a adăuga definiție în zona maxilarului și a bărbiei și a elimina orice piele lăsată sub bărbie. La fel ca în majoritatea procedurilor chirurgicale, rezultatele sunt imediate (chiar dacă se ascund sub efecte secundare, cum ar fi umflături și vânătăi) și vor necesita cel puțin o săptămână de recuperare. Un lifting cervical este adesea utilizat în combinație cu liposucția pentru a trata bărbia dublă.

Dacă o bărbie slabă provoacă apariția unei bărbie duble, chirurgul dvs. vă poate recomanda introducerea chirurgicală a unui implant de bărbie pentru a ajuta la definirea zonei și pentru a îmbunătăți proiecția bărbiei și a maxilarului. Această procedură poate fi asociată și cu liposucție pentru cel mai bun rezultat. Veți avea nevoie de până la două săptămâni de recuperare și vă puteți aștepta la umflături, vânătăi și disconfort – dar rezultatele vor fi permanente, imediate și probabil, fabuloase.

De ce noi Clinica Pogany? Pentru că putem să vă facem să vă priviți cu plăcere în oglindă. Și pentru că avem o experiență de mulți ani în acest domeniu.

Source