Vizita CEO-ului Joseph Galli în România presupune întărirea acordului de colaborare între cele două companii, dezvoltarea și îmbunătățirea parteneriatului, cât și împărtășirea experienței, a principiilor și metodelor de lucru. 

Scopul este ca, prin oferta de echipamente, tehnologii și know-how, Metatools să contribuie mai mult la creșterea și dezvoltarea activității clienților, astfel încât aceștia, la rândul lor, să dețină afaceri moderne, sustenabile și profitabile. 

Joseph Galli  a fost numit director executiv al Techtronic Industries începând cu 1 februarie 2008, este responsabil de integrarea achizițiilor din America de Nord și Europa și de creșterea potențialului de vânzări la nivel global al portofoliului de mărci al grupului. De asemenea, este responsabil de conducerea echipei de management în cadrul operațiunilor zilnice ale grupului.

Joseph Galli a absolvit Universitatea din Carolina de Nord în 1980 cu o diplomă de licență în Administrarea Afacerilor. În anul 1987, a obținut un MBA la Loyola College din Baltimore, Maryland. Începând cu 1980, Joseph Galli Jr. a lucrat în companii precum Black & Decker, Amazon, Newell Rubbermaid Inc., ocupând diverse poziții de conducere la nivel înalt. În timpul mandatului său la Black & Decker, a fost responsabil pentru lansarea cu succes a mărcii de scule electrice de mare putere „DeWalt®”. 

Joseph Galli, director executiv al Techtronic Industries, Milwaukee Electric Tool Corporation:

„Milwaukee este astăzi numărul unu în lume în ceea ce privește uneltele electrice profesionale fără fir. Trebuie să împărtășim cu toți partenerii noștri poziția de lider pe care am dobândit-o în urma efortului susținut din ultimul deceniu, în ceea ce privește lansarea unei multitudini de produse noi cu tehnologie avansată. În următorii trei ani, pe baza planurilor pe care le avem astăzi, vom ataca fără încetare și vom dezvolta aceste platforme și, din nou, ne vom construi o poziție de lider și mai importantă”.

Reprezentant Metatools:

„Nu putem despărți propria noastră evoluție de cea a partenerilor producători de echipamente pe care îi reprezentăm în România. Milwaukee Electric Tool Corporation este una dintre cele mai active companii în dezvoltarea și producerea de scule electrice. Colaborarea cu brand-ul american Milwaukee este totodată un criteriu ce ne diferențiază pe piața autohtonă, sculele dezvoltate de această companie fiind de o calitate excepțională”.

Prin parteneriatul cu Milwaukee, Metatools își consolidează poziția de lider regional în furnizarea de echipamente și utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Despre 

Milwaukee Electric Tool Corporation este o companie americană care dezvoltă, produce și comercializează scule electrice, fiind un brand afiliat Techtronic Industries. Din 2016 este cel mai mare furnizor de scule electrice fără fir din America de Nord, însă Milwaukee oferă o gamă vastă de produse, care reușește să răspundă tuturor cererilor clienților din diferite industrii, indiferent de domeniul de activitate. 

Techtronic Industries Company Limited (TTI Group sau TTI) este o companie multinațională cu sediul în Hong Kong care proiectează, produce și comercializează unelte electrice, echipamente electrice pentru exterior, scule manuale și aparate pentru îngrijirea podelelor. A fost pionierul uneltelor electrice fără fir, alimentate cu baterii reîncărcabile litiu-ion. TTI produce în China, Vietnam, SUA, Mexic și Europa.

Metatools este unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor, din județul Prahova, prezenţi cu un Heavy Duty Center Milwaukee din România. Înfiinţată în 1998, compania are un parcurs de 25 de ani de succes, dezvoltare, eficienţă şi profesionalism. Gama de produse este în continuă extindere, pentru a răspunde nevoilor clienţilor şi cerinţelor pieţei.

Cele trei  puncte de lucru unde activează Metatools sunt: Ploieşti, Buzău şi Piteşti. 

Source