cursuri engleza online copii

Numeroase studii efectuate in scoli au scos in evidenta avantajele incontestabile ale invatarii unei limbi straine inca de la varste fragede. Pe langa faptul ca asimilarea cunostintelor este mult mai usoara si rapida in copilarie, notiunile invatate ofera o multitudine de avantaje pe termen lung. Participarea la cursuri engleza online copii poate contribui cu succes la dezvoltarea copilului tau, acesta deprinzand o mai mare incredere in fortele proprii si o gandire creativa competitiva.

Activitatile si tehnicile puse in practica in cadrul cursurilor dezvolta optim cele 4 abilitati necesare in descoperirea oricarei limbi straine. Astfel, pe langa notiunile ce tin de vocabular si structurile gramaticale, copilul isi slefuieste si perfectioneaza vorbirea, ascultarea, cititul si scrierea in engleza.

Toate aceste etape pregatitoare il stimuleaza treptat sa se apropie si de alte culturi si traditii, dobandind un bagaj de informatii extrem de pretios despre alte popoare. Acest aspect il va ajuta enorm atunci cand va calatori intr-o alta tara sau cand va alege sa studieze la institutii renumite din lume. Acomodarea si integrarea sa in colectivitatile multinationale se va face mult mai usor, el fiind capabil sa evite situatiile neplacute generate de confuziile lingvistice sau de interpretarea deficitara.

Progresul copilului tau se poate remarca pe toate planurile

cursuri engleza online copii
cursuri engleza online copii

Inscrierea la cursuri de engleza online pentru copii oferite de flyingcolours.ro aduce clar avantaje pe termen lung! Copilul tau va deprinde un accent nativ, va comunica fluent, se va exprima logic si coerent si va demonstra stapanirea unor cunostinte generale peste medie. Avand loc intr-un cadru organizat si sub indrumarea profesorilor cu experienta, care vorbesc doar in limba engleza in timpul orelor de curs, rezultatele progresului nu vor intarzia sa apara. Datorita comunicarii care se desfasoara doar in engleza, copilul tau va asimila intr-un ritm accelerat expresii utile, pe care le va folosi cu usurinta la randul sau.

Dialogurile educative il vor introduce in situatii reale de viata. Filmuletele, jocurile specifice varstei, jetoanele tematice, poeziile, cantecelele si dialogurile ghidate sunt doar cateva dintre activitatile de care va avea parte la modulele de cursuri de engleza online pentru copii.

Rezultatele scolare sunt imbunatatite garantat

Daca ai un copil in clasele I-IV, acesta va invata in cadrul orelor de curs notiuni de engleza generala, dar va fi pregatit si pentru promovarea cu brio a examenelor de engleza Cambridge YLE (Starters, Movers, Flyers). Isi va dezvolta atat cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze: vorbire, ascultare, citire, scriere, cat si vocabularul si structurile gramaticale specifice varstei.

In cazul in care copilul tau a trecut deja de acest nivel scolar si a ajuns la clasele V-VIII, il poti inscrie la cursuri de engleza online pentru copii ce il vor pregati pentru promovarea cu succes a examenelor de engleza Cambridge KET si PET, care echivaleaza si admiterea in clasa a 9-a bilingv.

Increderea in sine atinge cote inalte

Odata cu vorbirea fluenta a limbii engleze, copilul tau va avea o incredere mai mare in propriile forte, fiind incurajat sa gandeasca creativ si logic. Lectiile din cadrul acestor programe il vor captiva prin activitatile distractive si interactive, asadar, nu vor exista momente de monotonie sau plictiseala in care ar putea sa-si piarda interesul.

Cei ce reusesc sa vorbeasca fluent aceasta limba au din start mai multe optiuni in continuarea studiilor, avand posibilitatea de a se inscrie la institutii de invatamant din alte tari sau de a lucra in companii renumite. Daca vrei sa ii oferi un viitor cu un orizont mai larg copilului tau, inscrie-l din timp la cursuri engleza online copii!

decembrie 28th, 2022 by

Source