Implant de păr – o alegere inspirată pentru toți domnii care vor să scape de acest complex. Cei mai mulți dintre ei nu se orientează către acest aspect din cauza lipsei cunoștințelor. Uneori pare dificil să te aventurezi în acest domeniu, însă la clinica Dr. Felix vei fi întâmpinat de specialiști ce îți vor oferi toate informațiile relevante pentru a face acest pas. Implantul de păr se face utilizând cele mai noi tehnici, atât pentru intervenție, cât și pentru recuperarea pacientului. Cea din urmă se face foarte rapid, așadar e timpul să iei în considerare acest aspect!

Pe lângă lipsa cunoștințelor, prețul este și el un factor care decide dacă se va apela la această intervenție sau nu. Pentru că nu se poate stabili un preț fix, depinzând de pacient, clinica Dr. Felix îți oferă posibilitatea de a face o consultație online gratuită și o estimare de preț care să te ajute să alegi sau nu intervenția în cauză. Se poate face totodată și o estimare de timp, pentru că acesta variază, la fel ca și prețul, la fiecare pacient în parte. În cadrul clinicii ai parte de implant de par cu tehnica FUE, o tehnică de ultimă generație.

Aceasta oferă o recuperară imeditată a pacientului, fără a lăsa cicatrici, dureri sau sângerări. Aspectul final este unul natural, iar tehnica este cea mai puțin invazivă dintre toate cele existente. Totodată, aceasta este și cea mai evoluată dintre toate. Vei afla toate detaliile despre acest aspect atât pe site, cât și din partea specialiștilor.

Informații despre fiecare pas afișate pe site

Dacă te-ai hotărât să faci această alegere, pe site-ul clinicii ai la dispoziție toate detaliile despre fiecare pas. De asemenea, vei putea vedea cât durează o astfel de intervenție sau cum poți face o consultație gratuită în mediul online. Pentru a descoperi toate detaliile care te interesează, intra pe site și selectează informațiile dorite. Vor fi afișate fotografii cu alți pacienți, modalitățile de plată, cum se face recuperarea, câți pacienți au călcat deja pragul clinicii, cât și multe alte detalii.

Clinica este una cu o vastă experiență în acest domeniu. Încă din anul 2009, clinica Dr. Felix a mulțumit peste 5500 de pacienți prin diferitele servicii pe care aceștia le pun la dispoziția lor. Află totul despre tehnicile folosite, preț, timpul în care se face intervenția, cât durează recuperarea și cum poți plăti implantul de păr, direct pe site!

Mai multe servicii pe care le poți solicita pe langa implant de par

Dacă părul nu este întocmai un deficit, poți solicita și alte servicii în cadrul acestei clinici. Tot în ceea ce privește firele de păr, specialiștii îți pun la dispoziție implantul de sprâncene, implantul de barbă sau implantul de mustață.

În funcție de ceea ce îți dorești, ai ocazia de a solicita informații și în ceea ce privește aceste servicii. Tehnicile sunt la fel de moderne pentru fiecare în parte, astfel încât pacientul să afle totul înainte de a face acest pas.

Date  de contact:

+40 720.254.368

+40 749.260.204 [email protected]

Source