Planificarea unei nunti sau a unui botez este o adevarata provocare, iar detaliile fac diferenta intre un eveniment obisnuit si unul de neuitat. Printre numeroasele aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare se numara si marturiile. Daca esti in cautarea unui mod unic si inovativ de a-ti impresiona oaspetii, gasirea unor marturii speciale este unul dintre secretele pe care trebuie sa le tii minte.

O marturie de nunta sau o marturie de botez trebuie sa bifeze cateva calitati:

sa fie personalizata;

sa poata fi pastrata pentru cat mai mult timp;

sa nu fie scumpa;

sa aiba dimensiuni reduse.

Toate aceste calitati le poti gasi la magnetii de frigider personalizati, realizati cu foaie magnetica autoadeziva.

Ce este foaia magnetica autoadeziva?

Foaia magnetica autoadeziva este un material inovator si versatil, realizat dintr-un cauciuc flexibil izotropic, imbogatit cu pulbere de ferita si compusi de macromolecule. O astfel de combinatie ingenioasa confera foii magnetice proprietati magnetice puternice, permitandu-i sa se lipeasca ferm pe suprafete metalice, fara a necesita alte tipuri de adezivi.

Foaia magnetica autoadeziva iti ofera multiple solutii creative pentru crearea marturiilor

Foaia magnetica autoadeziva se bucura de popularitate din ce in ce mai mare datorita versatilitatii sale. Sunt multe modalitati in care poti utiliza acest material pentru a crea marturii personalizate de nunta sau de botez.

Magnet de frigider. Transforma simplul magnet de frigider intr-o amintire memorabila pentru invitati. Poti imprima pe foaie magnetica autoadeziva imagini, mesaje sau design-uri care sa marcheze evenimentul. Acestea vor fi apoi atasate pe frigiderele oaspetilor, amintindu-le mereu de ziua speciala.

Decoratiuni personalizate. Foloseste foaia magnetica autoadeziva pentru a crea decoratiuni unice, cum ar fi etichete pentru pahare, numere de masa sau alte accesorii inedite.

Avantajele foii magnetice autoadezive

Este practica si usor de utilizat. Cu ajutorul foii magnetice autoadezive, personalizarea marturiilor devine o sarcina facila si placuta. Poti crea design-ul dorit si apoi atasa cu usurinta magnetul pe diverse obiecte.

Foaia magnetica autoadeziva permite schimbarea si re-pozitionarea marturiilor fara a lasa urme sau a deteriora obiectele pe care sunt aplicate.

Datorita caracteristicilor sale flexibile, poti da frau liber imaginatiei si crea marturii cu adevarat unice, adaptate tematicii evenimentului si gusturilor voastre.

Poate cel mai mare avantaj insa, este faptul ca este economica. nvestitia in foaia magnetica autoadeziva este una mica, ceea ce este extrem de important, in conditiile in care bugetul dedicat unui eveniment poate sa fie considerabil.

Odata cumparata, o poti utiliza in multiple alte scopuri. Daca iti raman foi magnetice, nu trebuie sa iti faci griji. Le poti folosi pentru a crea articole decorative deosebite, le poti folosi in scop educational pentru copii sau chiar pentru a crea adevarate opere artistice.

Source