La peste 20 de ani de petreceri memorabile, facem o tranziție importantă. El Comandante Junior îşi ia buletinul și se transformă într-un lider adevărat, cu ocazia aniversării sale de 14 ani. Ne pregătim să-i oferim o noapte deosebită cu mişcări de trupe impresionante.

Sub comanda noastră, la ora 22:00, în Strada Blănari nr. 21, Centrul Vechi Bucureşti, militarii Brugner și Enășescu vor fi la datorie şi vor reuni trupele pentru a sărbători libertatea Hasta Siempre. Iar pentru a face această seară și mai specială, lansăm cu mândrie linia noastră de uniforme şi acareturi marca El Comandante! De acum înainte, puteți purta spiritul nostru de rezistență și distracție nu doar pe ringul de dans, ci și în viața de zi cu zi.

Dar lupta noastră nu se oprește aici! În aceeași seară, vom lansa și magazinul nostru online, astfel încât să puteți achiziționa cu ușurință uniformele noastre de partid direct de pe frontul virtual. Vizitați noul site, elcomandante.club, pentru a explora colecția nouă dar și pentru a vă pregăti să intraţi în rândurile noastre ca adevărați soldați ai distracției.

Pentru a vă înrola în bătălia de pe ringul de dans, sunați la numărul de telefon: +40728555043 și asigurați-vă că aveți un loc în primele rânduri ale petrecerii. Vă recomandăm să vă pregătiți uniformele și să vă alăturați nouă pentru o noapte epică. Primele rezervări primesc grade cu surprize speciale!

HASTA LA FIESTE SIEMPRE!

Source