In general, romanii aleg sa isi trateze unele probleme de sanatate, considerate a fi minore, acasa, pe cont propriu, iar durerile de dinti nu fac exceptie. Totusi, acestea reprezinta, de fapt, un motiv pentru care acestia ar trebui sa se prezinte la Elveto Dent, un cabinet de urgente stomatologice non-stop din Iancului sau din cea mai apropiata zona.

Oamenii aleg sa isi trateze durerile de dinti acasa, prin administrarea de medicamentatie destinata ameliorarii acesteia, insa durerea anunta o problema dentara care daca nu este rezolvata, aceasta poate evolua, agravandu-se. De aceea, medicii de la Elveto-Dent.ro recomanda ca pacientii sa se prezinte la cabinetul stomatologic, mai ales daca aceste dureri persista mai mult de 2-3 zile.

Care sunt cauzele durerilor de dinti?

Considerate a fi unele dintre cele mai puternice dureri resimtite de om, din pacate, durerile de dinti afecteaza pe toata lumea, indiferent de varsta. Chiar si cei bebelusii sufera de dureri dentare atunci cand acestia se afla in timpul eruptiei dentare.

Cand vine vorba despre adulti, cauzele care duc la aparitia durerilor dentare la acestia sunt foarte multe si variate. In functtie de cum este resimtita durerea, aceasta poate anunta fie o problema de sanatate a dintilor sau o inflamatie a gingiilor, fie prezenta unei infectii extinse sau chiar o alta afectiune aparuta in organism.

Prin urmare, dintre afectiunile dentare care sunt, de obicei, insotite de durere dentara, cele mai importante si des intalnite sunt:

  • deteriorarea dintelui la suprafata;

  • cariile dentare, pulpita;

  • infectii dentare;

  • fisuri sau chiar fracturi dentare;

  • bruxism (scrasnitul dintilor);

  • bolile parodontale.

Urgente stomatologice non-stop din Iancului | clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

Urgente stomatologice non-stop din IanculuiTotodata, exista si cateva afectiuni din alte zone ale organismului care pot fi insotite de dureri dentare, motiv pentru care medicii de la clinica dentara Elveto Dent indeamna pacientii sa se prezinte la stomatolog atunci cand se confrunta cu dureri dentare puternice sau de durata mai indelungata.

Printre afectiunile care pot fi insotie de dureri de dinti se regasesc: probleme ale maxilarului si articulatiilor din aceasta zona, sinuzita bacteriana, afectiuni cardiace (durerile dentare anuntand uneori aparitia infarctului miocardic), cancer pulmonar, afectiuni neurologice.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *