09.04.2021

SC INSPIRE THROUGH SRL – PROIECT ”GRANTURI PENTRU CAPITAL DE LUCRU” ACORDATE BENEFICIARILOR IMM-URI CU ACTIVITATEA ECONOMICA IN UNUL DIN DOMENIILE DE ACTIVITATE PREVAZUTE IN ANEXA NR 2 CONTRACT DE FINANTARE NR. M2-8295 DIN 05.04.2021

SC INSPIRE THROUGH SRL  anunta lansarea proiectul cu titlul ”Grant”  proiect  nr RUE M2-8295 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv M2-8295 din 05.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC INSPIRE THROUGH SRL – PROIECT COFINANȚAT DIN FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA PRIN PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19 Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834,813.75 lei (valoarea totala) din care : 725,925.00 lei grant si 108,888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul [Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de contact: SC INSPIRE THROUGH SRL- Str. Raului, Nr.429, Craiova, Dolj

Persoană de contact: Mateescu Ecaterina Cristina, Tel. +40 745 155 755