Pizza poate fi considerată regina dietei mediteraneene și este fără îndoială un preparat iubit și adorat atât de către cei mici cât și de către adulți.

Dieta mediteraneeană are la baza consumul de ulei de măsline, fructe de mare, pește, cereale integrale, brânză, iaurt, fructe și legume proaspete.

Pizza a devenit un produs comandat în toate colțurile lumii. Este un preparat gustos și accesibil tuturor. Dacă vrei să te bucuri la orice ora de o pizza poți plasa o comandă online și te vei bucura de un preparat gustos și sănătos pe care să îl poți savura împreună cu toți cei dragi ție.

Pizza este considerată un fel principal de mâncare și este potrivită pentru a fi servită la prânz sau la cină. În plus, pizza este un preparat gustos și sățios care îți va oferi cele mai bune rezultate dacă va fi consumată cu moderație.

Ingredientele din care este realizată pizza in general:

Cereale

Pizza conține un complex de carbohidrați care sunt o sursă constant de energie și care crește nivelul de glucoză din organism. Cerelealele limitează apetitul și nevoia de alte alimente și favorizează totdodata scăderea în greutate. Precum carnea, aluatul de pizza conține aminoacizi care sunt buni pentru sănătate.

Ulei de măsline

Uleiul de măsline este cel mai nobil ulei și este bogat în grăsimi sănătoase. Acesta este bogat în HDL, colesterol care ajută la curățarea arterelor dar și  în vitaminele A, D, E și K.

Mozzarella

Mozzarella este cu siguranță un renumit tip de brânză care abundă în lizină și metonină. Cu siguranță aceasta îți va oferi cele mai bune rezultate și te va ajuta să ai parte de o sănătate perfectă.

Roșii

Roșiile sunt o importantă sursă de vitamina. Acestea ajută foarte mult la pastratea sănătății și îți vor oferi vitaminele și mineralele de care ai nevoie.

Busuioc

Busuiocul este cu siguranță un condiment renumit mai ales în rândul iubitorilor de pizza. Mirosul distinctiv al acestuia are proprietăți antiseptice și antidispeptice. Acesta este și antiiflamator și ajută foarte mult la bunul mers la digestiei.

Usturoiul

Usturoiul este un antiseptic intestinal, un cardiotonic și are proprietăți diuretice și antisclerotice. Acesta se poate consuma zilnic și vei avea parte  de cele mai bune rezultate.

Oregano

Oregano este un bun expectorant și este recomandat împotriva bronșitei și a traheitei. Acesta stimulează poftă de mâncare și îți va oferi cele mai bune rezultate.

Pizza conține multe vitamine

Pizza conține o cantitate mare de fier alături de vitaminele B1 și PP. Acesta ajută la prevnirea acidului uric și nu îngrașă și este mai ușor de digerat decât multe alte alimente.

Apelează cu încredere la Pizzeria Adrian și vei avea parte de cele mai bune preparate care te vor ajuta să te bucuri de mai multă energie și de o masă sățioasă.

Source