Ce este aceasta procedura de cacavitatievitatie?

Cavitatie – este o procedura de remodelare non-invaziva care utilizeaza ultrasunete pentru a elimina depozitele de grasime nedorite din corp. Aceasta procedura este adesea aleasa de persoanele care doresc sa reduca dimensiunea zonelor cu grasime localizate, dar nu doresc sa-si faca o interventie chirurgicala.

Procedura de cavitatie implica utilizarea unui dispozitiv special care emite ultrasunete cu frecventa inalta. Aceste ultrasunete sunt transmise prin intermediul unui capat de tratament special si sunt directionate catre zona cu grasime localizata. Ultrasunetele produc o vibratie intensa la nivelul celulelor de grasime, ceea ce duce la ruperea lor si la eliberarea grasimii din celulele adipocitare.

Cum se elimina grasimea?

Grasimea eliberata este apoi eliminata din corp prin intermediul sistemului limfatic si prin intermediul sistemului circulator. Este important de retinut ca aceasta procedura nu se adreseaza pierderii in greutate, ci eliminarii grasimii localizate si remodelarii corpului.

Procedura de cavitatie este non-invaziva si nu necesita anestezie sau interventii chirurgicale. De obicei, procedura dureaza intre 30 si 60 de minute si nu implica perioade de recuperare sau repaus. Este posibil sa existe unele efecte secundare minore, cum ar fi roseata, umflarea sau sensibilitatea pielii in zona tratata, dar acestea sunt temporare si dispar rapid.

Este important de retinut ca procedura de cavitatie nu este potrivita pentru toata lumea. Persoanele cu implanturi, femeile insarcinate sau cele care alapteaza, persoanele cu boli de piele sau cu afectiuni ale sistemului cardiovascular nu ar trebui sa efectueze aceasta procedura.

Inainte de a efectua procedura de cavitatie, este important sa discutati cu un medic sau cu un specialist in slabire si remodelare corporala. Acestia va vor evalua starea de sanatate si vor determina daca aceasta procedura este potrivita pentru dumneavoastra.

In concluzie, procedura de cavitatie este o metoda non-invaziva si eficienta de remodelare corporala care utilizeaza ultrasunete pentru a elimina grasimea localizata. Este important sa discutati cu un medic inainte de a efectua aceasta procedura si sa va asigurati ca sunteti eligibil pentru aceasta.

Source