Tot mai multe familii își exprimă dorința de a renunța la imobilul din zonele aglomerate ale capitalei și de a se muta într-o zonă mai liniștită. Ceea ce îi împiedică pe mulți oameni să facă acest pas este nevoia de a rămâne aproape de serviciu, școală și alte puncte de interes. În aceste circumstanțe, ei pot lua în calcul opțiunea de a se muta într-un complex de vile individuale care le oferă liniștea de care au nevoie, dar și acces rapid la zonele de interes.

Bella Vitta Residence este un complex de vile individuale ce oferă o alternativă deosebită persoanelor care vor să renunțe la viața de apartament și să se mute cu familia intr-o casă aproape de natură, fără să se îndepărteze însă prea mult de București.

Avantajele unei vile individuale și facilitățile complexului Bella Vitta Residence

Cei care aleg o vilă individuală aleg automat o viață liniștită și mai multă intimitate, acestea fiind câteva dintre principalele cerințe ale persoanelor care intenționează să facă o astfel de investiție. Bella Vitta Residence este un complex gândit în raport cu nevoile omului modern, care se află în căutarea liniștii, dar care nu poate sta prea departe de zona urbană.

Acest complex este alcătuit din 14 case individuale, fiecare beneficiind de un teren generos, de 410-500 mp, după preferințe și nevoi. Sunt disponibile trei tipuri de vile, dintre care una prezintă o caracteristică de interes pentru tot mai multe persoane – eficiența energetică. Aceasta e prevăzută cu panouri fotovoltaice, lucru ce îi va scuti pe proprietari de costurile mari la energie. Specificațiile fiecărui tip de casă pot fi consultate pe site-ul BellaVittaResidence.ro.

Pentru construcția celor trei tipuri de vile se folosesc materiale de calitate și sunt alese finisaje moderne. Echipa de specialiști în arhitectură, construcții, dezvoltare și proiectare s-a gândit la toate detaliile privind confortul și siguranța familiilor care vor locui în acest complex, iar prezența controlului de acces este o dovadă concretă. Achiziționarea unei case în Cornetu, llfov,la 15 km de Piața Unirii și la 2 km de Autostrada A0, le aduce viitorilor proprietari posibilitatea de a fi aproape de natură și în același timp de oraș.

Bella Vitta Residence | BellaVittaResidence.ro

Bella Vitta Residence

Dezvoltatorii pun accent pe calitate și flexibilitate

Vilele individuale din complexul Bella Vitta Residence pot fi achiziționate prin credit, ceea ce reprezintă un avantaj important mai ales pentru tineri. De asemenea, viitorii proprietari beneficiază de consultanță din partea constructorului, care este și dezvoltatorul proiectului. Este vorba despre Baroc Line, companie prezentă pe piața românească încă din anul 2006.

Această companie de construcții și dezvoltare imobiliară acordă o atenție deosebită calității, indiferent de proiect. Până la momentul de față, Baroc Line a avut numeroase proiecte de succes în domeniul construcțiilor (spitale private, pensiuni, biserici, școli etc.) Unul dintre principiile acestei companii este de a finaliza la termen proiectele, astfel că noii proprietarii de la Bella Vitta Residence beneficiază de garanția si siguranta lucrării efectuate. De asemenea, ei pot decide să încheie un contract în timpul construirii casei, ceea ce le oferă posibilitatea de a alege partea de finisaje interioare.

În perioada 5-7 mai 2023, puteți afla mai multe detalii despre proiect la Salonul Imobiliar care va avea loc la Palatul Parlamentului, unde va fi prezent și dezvoltatorul complexului Bella Vitta Residence.

Source