Alegerea companiei potrivite pentru traverse de cale ferată

          Alegerea companiei de traverse de cale ferată care să se muleze perfect pe necesitățile și dorințele tale este primul pas în a avea o experiență plăcută. Astfel, trebuie să te asiguri de faptul că firma aleasă oferă tot ceea ce îți prezintă și că este o alegere sigură pentru tine.

          Compania noastră se află pe piața de railway sleepers de aproape 20 de ani.  Drept dovadă, au început cu timpul și colaborările internaționale. De asemenea, clienții care au apelat prima dată la serviciile noastre nu au ezitat să o facă și a doua oară. Profesionalism, siguranță, calitate și încredere sunt doar câteva cuvinte care ne descriu serviciile.

          După cum am menționat anterior, de-a lungul anilor am reușit să avem o serie de colaborări internaționale pe care le menținem chiar și acum. Printre țările în care am livrat traverse de cale ferată, enumerăm:

  -Germania.

Despre traversele de cale ferată

          Înainte să vorbim despre avantajele traverselor de cale ferată din lemn, îți vom prezenta câteva informații generale despre traverse. Traversele sau railway sleepers sunt acele „ bări ” orizontale situate între cele două șine. Acestea au rolul de a

  -întări infrastructura feroviară
  -ține șinele unite între ele, la o distanță egală
  -preia din presiunea exercitată de tren în momentul trecerii pe șine.

          Traversele de cale ferată sunt de mai multe feluri:

Traverse din lemn

-Traverse din beton precomprimat

-Traverse din oțel

-Traverse din fontă

-Traverse din compozit.

          Traversele din lemn se împart și ele în două categorii, și anume: traverse din lemn de esență tare și traverse din lemn de esență moale. Fabrica noastră se ocupă cu prelucrarea lemnului de esență tare, așadar cu producerea traverselor de esență tare. Lemnul utilixat este de fag sau stejar.

De ce sunt traversele din lemn mai bune?

          Deși părerile sunt împărțite, în cele ce urmează îți vom prezenta o serie de caracteristici ale traverselor din lemn. Acest lucru îți va ușura cu siguranță alegerea pe care trebuie să o faci. O caracteristică importantă a traverselor de lemn este flexibilitatea acestora. Fie că vorbim de lemnul de esență moale sau cel de esență tare, acestea au o flexibilitate mult mai crescută față de cele de beton.

          Flexibilitatea este un factor crucial al traverselor. Atunci când trenul trece, pune o presiune foarte mare atât pe șine cât și pe traverse. Rolul primar ar traverselor este să preia din presiunea și șocul exercitat, iar acest lucru este posibil doar dacă traversa este ușor flexibilă. Astfel, aceasta nu se va rupe și nu va fi predispusă distrugerii.

          Alte caracteristici sau avantaje ale traverselor din lemn sunt:

  -rezistă foarte bine în timp
  -se potrivesc în zonele cu temperaturi foarte crescute și foarte scăzute
  -reduc zgomotul din interiorul trenului
  -rezistă la umiditate și aer sărat.

Alege cu încredere traversele de la Pamirco și nu vei fi dezamăgit!

          Traversele de cale ferată produse de compania noastră sunt de calitate superioară. Fiecare produs care iese pe porțile fabricii noastre este inspectat cu atenție astfel încât să fie perfect. De asemenea, oferim un raport preț – calitate echilibrat și avantajos.

          Compania noastră oferă și servicii personalizate, așadar nu ezita să ne contactezi în vederea unor produse care să se potrivească cu nevoile tale. Pe lângă traverse ne ocupăm și cu producerea altor produse din lemn de esență tare. Așadar, pentru mai multe informații vizitează website-ul nostru sau contactează-ne cât mai rapid! Echpa Pamirco îți stă la dispoziție oricând!

Source