Nu există limită. Dacă îți este greu să începi cu antrenamentul, hai să aruncăm o privire la câteva modalități încercate și adevărate de a te da jos de pe canapea și de a transpira.

1. Îmbracă-te pentru antrenament, chiar dacă nu nu ai chef.

În multe privințe, purtarea unui compleu sport damă este chiar mai important decât să ieși pe ușă să te indrepti spre sala de sport. Este mai probabil să vrei sa ieși pe ușă când ești imbrăcată în compleu sport damă complet. Acest lucru te va motiva mai repede.

2. Fă o promisiune unui prieten.

A avea un partener la conducere ajută, așa că programează un antrenament cu un prieten. Este mai puțin probabil să săriți peste o sesiune dacă simțiți că altcineva se așteaptă să participați. Și mai bine, să-ți privești prietenii alergând pe distanțe mai lungi sau ridicând greutăți mai mari este o modalitate excelentă de a te motiva și de a împărtăși sfaturi și de a sărbători reciproc progresul.

3. Adoptați un plan.

Dacă vrei doar să fii activ, nu e nimic rău în a merge la sală și a-ți petrece timpul cu echipamentul și activitățile tale preferate. Dar dezavantajul acestor vizite fără scop este că săriți peste ele si vă va împiedica să progresați spre obiectivele dvs. După o perioadă de pauza, cel mai bine este să vă imaginați o linie de sosire – pierderea în greutate, creșterea rezistenței, adăugarea de mușchi sau un amestec din fiecare – și să vă concentrați energia pe a lucra în acest sens.

4. Incepe devreme.

Să te trezești dimineața devreme și să mergi la sală înainte de a-ți începe ziua este o modalitate excelentă de a evita cele 8-10 ore de a te convinge să nu mergi. Exercițiile fizice sunt o rutină de dimineață stimulantă și ideală, dar așteptarea te poate lăsa prea obosit pentru a merge. Să te ridici din pat poate fi dificil în primele zile, dar odată ce îți găsești ritmul, nu vei regreta.

5. Modificați rutina.

Chiar dacă ești o persoana care ii place rutina, a face aceleași exerciții din nou și din nou poate deveni monoton. De exemplu, utilizați o presă înclinată în loc de o bancă plată. Schimbând lucrurile, îți poți implica atât corpul, cât și mintea în activitate. (Și puteți reveni oricând la rutina normală mai târziu.)

6. Vizualizează-ți succesul.

Vizualizarea a fost un instrument sportiv de zeci de ani. Închizând ochii și imaginându-vă cum va arăta și cum vă veți simți să atingeți un obiectiv sau să finalizați un exercițiu, vă puteți pregăti fizic și mental pentru sarcina în cauză. Dacă ezitați sau vă gândiți să săriți peste un antrenament, stați pe loc pentru câteva minute și imaginează-ți cum este să mergi la sală și cum ești cu un pas mai aproape de obiectivele tale.

7. Nu promite prea mult.

A avea obiective, chiar și obiective înalte, este cheia a ceea ce vrei să obții în viață. Dar dacă decideți să obțineți proporții de model de fitness intr-o luna sau să sari de la un maraton de 5 km la un maraton timp de 3 ore până într-un timp foarte scurt, s-ar putea să fiți dezamăgit. Asigurați-vă că puteți accesa obiectivul, chiar dacă este de doar 15 minute. Nu uitați să sărbătoriți micile succese de-a lungul drumului!

8. Evita obstacolele.

Poate că ceva îți împiedică călătoria la sală. Filtrul tau de cafea nu funcționează corect și îți fură acea băutură importantă de cafeină pe care o iubești înainte de un antrenament? Nu-ți place locația? Nu așteptați până când vă puteți folosi obstacolul pentru a vă scuza că ați ratat o sesiune. Luați măsuri pentru a rezolva problemele și luați o cale clară și nestingherită către obiectivele dvs.

9. Gândește-te la antrenori.

Un antrenor de fitness certificat crește costurile de antrenament, dar poate adăuga și o valoare tangibilă semnificativă. Un profesionist poate crea un program bazat pe obiectivele dvs., vă poate arăta cum să utilizați echipamentul și vă poate oferi sfaturi nutriționale. Prezentarea acestora vă poate obliga să rămâneți cu ele.

10. Înregistrați-vă antrenamentul.

Vedeți progresul pe hârtie urmărind distanța, greutatea și alte repere obiective în călătoria dvs. de fitness. Această înregistrare te va ajuta atunci când te simți nemotivat sau letargic. De exemplu, dacă menționezi un moment în care ai putut alerga doar o jumătate de kilometru, iar acum te-ai obișnuit să alergi 2 sau 3 kilometri, asta te-ar putea motiva să continui să faci asta.

11. Ai nevoie de timp pentru a te recupera.

S-ar putea să simți că mersul la sală în fiecare zi nu lasă loc de lene. În cele din urmă, veți descoperi că nevoia de odihnă a corpului dvs. copleșește voința de fier și puteți merge zile și săptămâni fără să transpirați. Vă recomandăm să construiți un timp de recuperare, indiferent dacă înseamnă să nu faceti nimic temporar . În acest fel, nu vei fi prea obosit pentru a aborda următoarea ta sesiune.

A rămâne motivat pentru a merge la sală poate fi dificil. Dar găsirea modalității potrivite nu trebuie să fie. Descoperă ce anume te face să vrei să mergi la sală. Un corp tonifiat mult visat sau dorința pentru a avea mai multă energie de-a lungul zilei. Sportul nu aduce beneficii doar fizicului, acesta are beneficii multiple și asupra creierului.

Source