Publica online gratuit comunicate de presa pe 9z.ro

Daca ai o afacere online si nu numai si doresti sa cresti vanzarile, popularitatea sau doar sa iti tii la curent clientii cu informatii de ultima ora, atunci cu siguranta la un moment dat vei cauta diferite metode de promovare in mediul online cum ar fi publicitatea prin comunicate de presa.

Un comunicat de presa este declaratia oficiala care ofera informatii website-urilor specializate in publicarea comunicatelor de presa, ziarelor, revistelor, canalelor de stiri TV sau posturilor de radio. Cu toate acestea, datorita internetului, declaratiile oficiale actuale nu se limiteaza la presa, ci pot acoperi si retelele sociale sau oricare alte canale media de promovare.

Cum trebuie sa fie redactat comunicatul?

Comunicatul de presa trebuie sa fie relevant pentru publicul canalului de comunicare. Inceperea proiectelor, informatii importante despre afacerea dvs., pornirea serviciilor sau produsele noi trebuie sa fie interesante pentru public sau pentru resursele dvs. media care urmeaza sa fie publicate. Prin urmare, este vital sa redactam comunicate de presa in mod obiectiv, nu mai mult de 400 de cuvinte si sa continem detalii demne de presa.

Lista website-uri de publicare comunicate de presa.

In randurile ce urmeaza va prezentam o scurta lista de website-uri online unde se pot publica gratuit sau contracost comunicate de presa din domenii precum administratie, afaceri si comunicate granturi, lansare proiecte capital, agricultura, auto, avocatura, educatie, imobiliare, justitie, comunicate media, marketing si publicitate, sanatate, politic, turism, stiinta sau tehnologie:

  1. pr.1az.ro (Gratuit)
  2. comunicatpresa.9z.ro (Contracost)
  3. 9z.ro (Contracost)
  4. vhm.ro (Contracost)

Mai sus au fost enumerate doar primele si printre cele mai bune si ieftine website-uri pozitionate in cautarea Google pe cuvinte cheie: „comunicate de presa” dar cu siguranta gasiti mult mai multe, mai bune sau mai putin serioase.

Comunicat de presa online

Comunicat de presa gratuit

Comunicat de presa gratis

One thought on “Website-uri publicare comunicate de presa”

Comments are closed.