Acest parfum ademenitor se deschide cu o explozie a accentelor de mure, un pop fructat care pregateste atmosfera pentru intensitatea oferita de nota vibranta de bujor. La baza, se regaseste o combinatie luxurianta de vanilie si paciuli ce infasoara pe oricine intr-o imbratisare calda, lemnoasa, lasand o impresie de neuitat.

„Cand am creat Bombshell Magic, ne-am inspirat din aerul glamour specific sarbatorilor. Ne-am imaginat accesoriul perfect: un parfum care sa te pregateasca pentru serile festive. O sursa de magie… pana cand sticla ramane goala.” — Maestri parfumieri, Adriana Medina si Linda Song.

Pe langa parfum, Victoria’s Secret a lansat in aceeasi gama si o serie de alte produse ce pot transforma complet starea de spirit in preajma sarbatorilor, si anume: un rollerball, un spray mist, o lotiune si o pudra cu finisaj stralucitor. Fiecare dintre acestea se bucura de combinatia unica de ingrediente, ce-ti vor oferi o experienta olfactiva memorabila.

Parfumul Bombshell Magic este acum disponibil in magazinele Victoria’s Secret si online pe victoriassecret.ro, tocmai la timp pentru sezonul sarbatorilor. E timpul sa te lasi inconjurata de magia sarbatorilor.

Source