Usile de garaj sunt prezente in curtea fiecarei locuinte. Garajul este acel loc nelipsit, mai ales cand ai o masina in dotare. In acest articol afli despre usile de garaj disponibile, usi de care nu stiai ca ai atata nevoie.

Alexiana Group este furnizorul de la care vei putea sa achizitionezi usile de garaj potrivite. De la acesta ai o varietate de usi de garaj disponibile pe care le vei putea cumpara. Fiecare usa de garaj va ajunge la domiciliul tau si va fi montata de catre profesionisti, pentru ca tu sa te bucuri de aceasta.

In acest articol vei afla mai multe informatii despre:

  • Usi de garaj tip rulou – un model practic
  • Usa de garaj personalizata – o alegere inedita pentru garajul tau

Usi de garaj tip rulou – un model practic

Usile de garaj tip rulou sunt tot mai populare, datorita modului practic de utilizare a acestora. Usa de garaj de care ai nevoie o vei putea cumpara de la Alexiana Group. Masoara spatiul in care va fi montata usa de garaj si contacteaza echipa pentru a plasa o comanda. Usa de garaj tip rulou are in constructia sa si spuma poliuretanica, care iti va oferi atat protectie termica, cat si antifonarea garajului pe care il detii.

Usa tip rulou are un mod de deschidere simplu. Echipa desemnata cu montarea va aduce usa de garaj la domiciliul tau, iar ulterior vor monta atat sistemul de deschidere inchidere a acesteia, cat si usa in sine. Odata ce usa de garaj va fi montata de catre specialisti, tu vei beneficia si de o garantie de 10 ani, iar daca te inregistrezi online, acesta se va mari la 11 ani. Atat reviziile tehnice, cat si interventiile trebuiesc efectuate de catre echipa acestui furnizor.

Usa de garaj personalizata – o alegere inedita pentru garajul tau

Usa de garaj personalizata este o alegere indrazneata pentru garajul tau. Odata ce vei cumpara o asemenea usa de la Alexiana Group vei ramane placut impresionat de calitatea pe care o are. Fiecare usa de garaj personalizata este inedita, poti selecta chiar tu imaginea pe care o doresti pentru acesta sau poti alege un model standard de pe site.

Usa de garaj personalizata pe care o vei cumpara va fi imprimata cu ajutorul unei tehnologii de calitate. Aceasta va rezista atat schimbarilor meteo din exterior, cat si timpului si va avea un design invidiat de multi oameni.

Alege tipul de usa de care ai nevoie pentru locuinta ta de pe site-ul oficial alexiana.ro. Fiecare usa de garaj este creata pentru a veni in ajutorul tau, dar si pentru a oferi siguranta obiectelor aflate in garaj. Viziteaza site-ul pentru a afla mai multe detalii tehnice, dar si despre celelalte tipuri de usi de garaj disponibile, cele de tip rulou.

Iti doresti o usa de garaj de calitate? Vezi modelele de pe site-ul celor de la Alexiana Group!

Date de contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222 [email protected]

Source