Ați căutat pe Google formatie nunta Bucuresti, formatie nunta etc. și ați ajuns pe site-ul trupei noastre? Foarte bine! Haideți să ne prezentăm atunci.

12 ani de experiență și o oază de bucurie

Pentru a ajunge în punctul acesta și pentru a putea da tot ceea ce e mai bun din noi a fost nevoie de ani de muncă, de întâlniri, perfecționări și repetiții continue.

În acest sens, stau la baza formării noastre 12 ani de muncă și de cunoaștere.

De atunci și până acum ne-am dorit nespus de mult să fim în top, dar mai ales să putem face oamenii fericiți prin ceea ce ne place cel mai tare: să cântăm.

Atunci când suntem invitați la evenimentele dumneavoastră, privim cu mare bucurie fiecare solicitare, dar și cu o mare responsabilitate.

Suntem perfect conștienți de faptul că totul trebuie să decurgă perfect, mai ales atunci când vine vorba despre o nuntă.

Căsătoria înseamnă unirea a două destine, a două vieți care devin una într-o singură zi.

Acea zi în care personajele principale, mirii, simt că plutesc și că viața începe să fie din ce în ce mai frumoasă din acea zi.

Așa și este, mai ales atunci când aveți alături oamenii de care aveți nevoie.

În acest sens, orchestra de nuntă pe care o alegeți pentru a asigura muzica de la acea petrecere reprezintă un punct de interes deosebit de important.

Sisteme de sonorizare și lumini moderne

Toți cei care activează în acest domeniu știu bine ce înseamnă să ai grijă să investești frecvent în tot ceea ce înseamnă tehnologie de ultimă generație.

Prin urmare, este deosebit de important pentru noi, ca trupă de nuntă, să ne asigurăm că avem tot ceea ce ne trebuie pentru a putea face față oricărui tip de evenimente.

Așadar, suntem unul din acele band-uri care a avut grijă să achiziționeze dotările necesare pentru ca orice eveniment la care participăm să se transforme într-un spectacol de muzică și lumină memorabil.

Prețuri în funcție de serviciile alese de client

Întrucât gama noastră de servicii este una destul de extinsă, și prețurile pe care le percepem pot oscila destul de mult.

Astfel, printre principalele servicii pe care vi le asigurăm se numără cele legate de dotările tehnice pentru un sunet cât mai calitativ, indiferent de caracteristicile sălii în care vom cânta. De asemenea, vă asigurăm toată logistica privind imaginea de show cu jocurile de lumini. Totodată, serviciile muzicale ale DJ-ului nostru profesionist sunt la dispoziția dumneavoastră încă de la începutul și până la finalul evenimentului. Rolul acestuia este de a completa cât mai eficient momentele de live ale trupei.

Aveți posibilitatea de a vă aduce aportul, personalizând playlist-ul DJ-ului, menționându-ne melodiile dorite și cele pe care doriți să fie eliminate din playlist.

Vă putem aduce inclusiv un Maestru de Ceremonii (MC) care facilitează organizarea momentelor specifice evenimentului.

Aici amintim de deschiderea petrecerii, dansul mirilor, aruncatul buchetului, momentul tortului etc.

Printre alte servicii, vă putem asigura inclusiv momentele de cafe-concert, ideale pentru primirea invitaților.

De asemenea, acestora li se adaugă și momentele de cover live, dar și cele de folclor live.

Cine sunt componenții formației de nuntă Trupa 2 Zece?

Și dacă vă întrebați cine sunt oamenii care vor susține toate aceste momente, trebuie să știți că noi suntem o trupă de nuntă formată din 7 membri.

Vorbim despre 3 soliști, 2 chitariști (chitară bas și chitară electrică), cărora li se alătură și un toboșar, dar și un clăpar.

În această formulă vom da startul petrecerii dumneavoastră și vom scoate toată lumea prezentă pe ringul de dans. Prin urmare, dacă vă doriți să aveți o petrecere de vis, care să rămână o amintire plăcută pentru toată lumea prezentă, puteți să apelați la noi și venim cu cea mai mare energie și voie bună.

Formația de nuntă Trupa 2 Zece vine oriunde în România

Venim în orice zonă din țară pentru a vă fi aproape la cele mai prețioase momente din viață.

Chiar dacă suntem o trupă cover din București, iar Capitala și județul Ilfov este principala noastră zonă în care ne desfășurăm activitatea, ne putem deplasa oriunde în țară pentru a cânta la nunți, botezuri, petreceri sau alte evenimente festive la care suntem invitați.

Desigur, nu uităm să aducem și distracția cu noi!

Source