Când vine vorba de ținute casual pentru copii nu trebuie să uiți că din garderoba acestora trebuie să facă parte, fără doar și poate, cât mai multe tricouri. Tricouri în culori diferite, tricouri cu modele sau fără, tricouri care să completeze perfect ținutele de stradă sau pe cele de școală, ținutele de joacă sau pe cele de plimbare, toate acestea trebuie să facă parte din garderoba copilului tău. Iată câteva sfaturi despre cum le alegi și în ce combinații pot fi purtate pentru ținute casual atractive și confortabile.

Cum alegi tricourile pentru garderoba copilului tău?

Într-adevăr, este foarte importantă calitatea pe care o va avea tricoul sau orice alt articol vestimentar pe care îl poartă copilul tău, pentru că aceasta îi va asigura confortul și libertatea de mișcare necesare, însă la fel de bine trebuie să ții cont de faptul că micuțul poate alege să poarte doar ceea ce îl atrage în ceea ce privește estetica sau stilul.

Pentru aceasta, va fi nevoie să alegi tricourile atractive pentru copilul tău. Cum faci acest lucru? Alege tricouri cu imprimeuri amuzante sau tricouri în tematica preferată: de exemplu, cele cu supereroi sau cele cu prințese ori mașini pentru copiii mai mici, tricouri cu actorii preferați sau cu pasiunea pe care o au pentru copiii mai mari.

Preferă tricourile în culori vibrante, care să aducă prospețime și bucurie în ținutele copilului tău. Acestea pot fi combinate cu blugi fete sau pantaloni băieți în culori neutre, astfel încât aspectul care va fi obținut să fie unul echilibrat.

Cu ce poți asorta un tricou pentru un outfit complet relaxat?

În funcție de preferințele copilului sau de ocazie, poți alege dintre modelele variate de tricouri fete sau băieți pe care să le porți în diverse combinații vestimentare. Pentru un look perfect casual, un copil poate purta un tricou colorat sau cu imprimeuri diverse alături de o pereche de blugi sau de pantaloni de trening. Alege această combinație pentru un look casual și complet relaxat.

În sezonul cald, tricourile se asortează foarte bine cu pantaloni scurți, mai ales dacă optezi pentru modelele realizate din bumbac sau țesături ușoare și lejere, astfel încât să obții outfituri potrivite pentru zile cu temperaturi ridicate.

Fetele pot purta tricourile și în combinație cu fuste, mai ales în sezonul de vară, când poți crea combinații de succes pentru vreme caldă, dar și cu salopete sau overall-uri – poți crea outfituri confortabile pe care să le accesorizezi cu curele sau alte accesorii funky.

Pentru ținutele de primăvară-toamnă, tricourile pot fi combinate în mod perfect cu jachete din piele sau din denim ori cu hanorace – acestea pot fi purtate ca strat suplimentar peste tricou, în zilele mai răcoroase, pentru un aspect casual prin excelență.

Source