Toate tehnicile teleradiologice digitalizate, realizate fără filme, cu o comunicare computeri-zată şi stocare de date imagistice – radiografie computerizată, radiografie digitală, tomografie computerizată, tomografie computerizată cu ultrasunete, fluoroscopia, rezonanţa magnetică, radiorafia cu raze X – prezintă un nivel înalt de procesare şi interpretare imagistică.

Studii şi procente

Să ne uităm puţin şi peste procente: 76% dintre radiologii dento-maxilo-faciali folosesc teleradiologia în practica de grup, 30% în practica privată şi 93% în practica teleradiologică de furnizare prin telefon a serviciilor de interpretare.

Cu toate acestea, rezistenţa este încă ridicată la implementarea acestui sistem avansat, mulţi specialişti, multe cabinete şi centre de imagistică preferând încă sistemul radiologic tradiţional – doar 43% dintre ei practică teleradiologia şi doar 47% practică imagistica prin rezonanţă magnetică.

În alte ţări, utilizarea teleradiologiei este mult mai răspândită decât în România: sondaje arată că multe dintre clinici, şi anume 82%, folosesc teleradiologia pe timpul nopţii.

Unele cabinete sau centre au încă rezerve la implementarea sistemului radiologic la distanţă

Există după cum am mai și mai spus, refuzul a multor centre şi clinici de trecere la acest nou sistem, deşi condiţiile pandemice actuale, care ne afectează şi care au afectat grav sistemul stomatologic peste tot în lume, impun această modificare (riscul de infectare se diminuează prin eliminarea posibilităţii contactului pacient – aparat şi pacient – personal medical).

Restul însă al radiologilor dento-maxilo-faciali are mare încredere în teleradiologie, o practică cu bucurie şi cu conştiinţa unui act benefic; dar şi cu grija faţă de acurateţea investigaţiei şi a promptitudinii emiterii rezultatelor şi interpretărilor (radiografie dentară).

Centrul funcţionează atât ca unitate de realizare şi interpretare a imaginilor, cât şi de staţie de trimitere a imaginilor captate în sistem digital către cabinete, prin înlocuirea filmului aferent razelor X cu un scaner CCD cuplat la sistem (radiografie dentară).

Reţeaua de centre de imagistică YTS-Dental View este în întregime adaptată noilor tehnologii şi vremurilor

Astăzi, cea mai mare parte a imaginilor radiologice este deja în format digital DICOM (imagistică digitală și comunicare medicală), care este un rezultat direct al modalităților de lucru digitale.

Cele 9 centre de top ale YTS-Dental View din Bucureşti şi Oradea prezintă toată lista de avantaje şi disponibilităţi, ele, în afara oraşului Oradea, acoperind întrega zonă a capitalei şi posedând tehnologie şi calitate profesională umană de cel mai înalt nivel.

Pe lângă aceasta, dar şi datorită acestui lucru, adaptarea centrelor Dental View la noile necesi-tăţi şi condiţii de lucru şi protecţie ale momentului a fost extrem de rapidă, garantând pe mai departe calitatea actului imagistic, ulterior, a celui medical şi integritatea sănătăţii pacientului în întregul ei.

Avantajul posibilităţii de a apela în urgenţă la servicii de radiologie dento-maxilo-facială îndeplinite de către un specialist cu vastă experienţă are o valoare nepreţuită pentru viaţa omului. (radiografie dentară).

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Dental View din Bucureşti, aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS-Dental View Piaţa Sudului, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Contact:

021.9878

www.dentalview.ro

[email protected]

Source