Pentru a alunga o data pentru totdeauna noptile nedormite, suzetele de la Little Prints sunt o recomandare. Nu vorbim de orice fel de suzete, ci de cele ce imita in totalitate forma sanului mamei. Little Prints este magazinul online ce a adus pentru prima data in Romania produsele Mushie, dar si pe cele Bibs. Iata ce alte detalii trebuie sa cunosti despre aceste suzete.

Suzetele de la Little Prints nu contin ftalati sau bisfenol A!

Acesti doi compusi sunt considerati daunatori pentru bebelusi. Cu suzetele de la Little Prints totul este in ordine, caci acestea nu ii contin. Acestea vor fi cu usurinta acceptate de catre copii, gratie formei lor ce imita in totalitate sanul mamei. Asta inseamna adio nopti nedormite si alte probleme care, ca parinte, te epuizeaza si fizic si psihic.

Modelele sunt atat de diverse, ceea ce inseamna ca pot alege si in functie de culoare preferata. Ai in vedere faptul ca la Little Prints suzetele disponibile sunt impartite pe categorii in functie de varsta. Asadar, poti achizitiona de aici suzete pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni, 6 si 18 luni, dar si pentru copii mai mari de 18 luni. Acestea trebuie schimbate in 4-6 saptamani de folosire, intrucat tetina fiind din latex natural isi modifica forma in timp.

Photo cardurile – o amintire a momentelor eterne!

In cadrul aceluiasi magazin online vei gasi si photo carduri. Iti poti orienta atentia si asupra setului de photo carduri . Vorbim de 13 astfel de carduri ce pot lua locul unei amintiri eterne. Afla despre aceste produse direct din cadrul magazinului online oficial Little Prints.

Tot de aici mai poti achizitiona pe langa suzete si photo carduri, clipsuri pentru suzete, protectii pentru acestea, bavete din silicon, la fel si lingurite, periute de dinti, baby nest, jucarii dentitie si alte lucruri asemenea. 

Mai multe detalii in cadrul site-ului Little Prints sau prin contact cu personalul: 0725 766 847 / [email protected].

Source